Întâlnire cu fanii dinamoviști din Constanța! Toate detaliile thumbnail

Întâlnire cu fanii dinamoviști din Constanța! Toate detaliile

Dinamo se pregătește de meciul cu Farul Constanța de vineri seara, un meci foarte important pentru echipa noastră, dar și pentru fanii dinamoviști din zonă.

Dinamo revine pe stadionul unde am obținut ultima victorie în deplasare, se întâmpla în luna februarie. A fost atunci startul unei serii excelente, care a contribuit din plin la salvarea de la retrogradare. Înainte de meciul disputat la Constanța, a fost organizat un eveniment special dedicat fanilor dinamoviști din Constanța, unde aproape 200 de suporteri au fost prezenți.

Păstrăm tradiția și joi seara, fanii dinamoviști din Constanța sunt așteptați din nou la Lake View, la ora 20:00, pentru o sesiune de fotografii și autografe cu favoriții. De asemenea, va fi amplasat și un shop oficial cu produsele clubului Dinamo, așa că este bine să ajungeți din timp, pentru a vă putea bucura de experiență. Toate detaliile vor fi anunțate în cursul zilei de azi pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Fanii dinamoviști se organizează deja, dacă ești din zonă și vrei să fii prezent, te așteptăm și pe tine la Lake View.

Ne vedem la Constanța! Ultima oară a fost cu adevărat special, a fost startul unei serii excelente. Să fie așa și de această dată!

HAI DINAMO

Catalin Alexandru

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *