Iubire alb-roșie la Constanța thumbnail

Iubire alb-roșie la Constanța

Aseară a avut loc o nouă serie din întâlnirile dedicate fanilor dinamoviști.

Dinamo a revenit la Constanța, locul în care am obținut ultima victorie în deplasare în campionat. Se întâmpla în luna februarie a acestui an și, la fel ca și acum, a fost organizat un eveniment dedicat fanilor dinamoviști din zonă.

Deși erau temeri că poate nu vor fi prezenți la fel de mulți suporteri, fiind joi seară, cu toate acestea au fost la fel de mulți suporteri, poate chiar un pic mai mulți. Ce este cu adevărat îmbucurător este faptul că au fost foarte mulți copii și tineri, dornici să facă o poză cu favoriții lor.

Starea de spirit a fost una cât se poate de bună și sunt convins că jucătorilor le-a fost transmisă din partea celor prezenți. Înainte de venirea jucătorilor, fanii dinamoviști au luat cu asalt shop-ul amplasat la Lake View, iar după plecarea jucătorilor a urmat sesiunea de Q&A, la care au participat Andrei Nicolescu, Zeljko Kopic și Florentin Petre.

O seară deosebită în alb și roșu aici, la Constanța. Din păcate, mulți dintre acești suporteri, poate chiar 90% dintre ei, nu vor putea fi prezenți pe stadion astăzi din cauza limitării excesive din partea gazdelor, dar au transmis mesajul lor de apreciere pentru Dinamo sub o altă formă.

Felicitări celor care au organizat evenimentul, felicitări gazdelor de la Lake View și mulțumim tuturor celor prezenți!

Fanii dinamovisti din Constanta

Catalin Alexandru

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *