Mesaj inedit din partea PCH pentru jucătorii străini thumbnail

Mesaj inedit din partea PCH pentru jucătorii străini

La Dinamo avem un număr important de jucători străini, care au avut parte de un mesaj din partea PCH.

Băieții au avut o idee foarte interesantă, au postat un mesaj în limba engleză pentru jucătorii străini, dar și pentru cei din staff, pentru a explica importanța derby-ului de duminică seară.

TRADUCEREA TEXTULUI: 

,,Aici este Dinamo!
Acest se adresează celor care poartă tricoul sacru, dar nu vorbesc limba noastră. Cei care sunt pe cale să iasă pe teren și au controlul emoțiilor noastre. Este pentru băieții care se află la mii de kilometri depărtare de casă, muncind din greu pentru a-și dovedi valoarea și pentru a-și întreține familiile.

În doar câteva zile, veți păși în ceva care este mai mult decât un meci de fotbal. Este ceva pentru care mulți dintre noi trăim, dar simțim asta la o intensitate diferită. Veți avea puterea de a ne umple inimile de bucurie, doar dacă veți face un singur lucru: să jucați cu inima. Mișcările și atitudinea din teren vor fi capabile să ne seteze starea mentală și emoțională, oferind un sentiment pe care cuvintele nu îl pot descrie. Astfel, va trebui să aduceți ceva diferit, deoarece acesta nu este doar un meci obișnuit. Poate că nu este Eternul Derby așa cum îl știam, dar este totuși ceva ce așteptăm cu nerăbdare la începutul fiecărui sezon, când inimile noastre sunt pline de speranța unui nou început. Diferența este că, de data aceasta, suntem cu adevărat martorii unui nou început.

Pentru prima dată în mulți ani, avem puterea de a crede că putem câștiga atât pe teren, cât și în afara lui. Noi vom avea grijă de ceea ce se întâmplă în afara terenului și aceasta este victoria pe care o putem garanta, așa cum am făcut-o atâția ani. Dar avem nevoie ca voi să vă puneți inima, mintea și sufletul pe acel teren. De fiecare dată când atingeți mingea, trebuie să aveți un singur lucru în minte: VICTORIE!

Pentru că aici este Dinamo. Pentru noi, este viața însăși, este atât scopul, cât și mijlocul de a trăi, este un amestec de emoții pe care nu le poți găsi nicăieri altundeva. Arătându-ne că puteți avea atitudine, veți primi un loc special în inimile a sute de mii de oameni care vor urmări fiecare mișcare. Atitudinea voastră va fi cea care vă poate face să deveniți, din jucători, eroi. Copiii vor zâmbi când vă vor vedea, vă vor cere poza și tricoul știind că voi ați fost cei care le-ați pus unul dintre cele mai sincere zâmbete pe față.
De data aceasta, băieți, este timpul să străluciți și ne vom asigura să vă oferim sprijinul emoțional de care aveți nevoie pentru a vă depăși limitele!
AICI ESTE DINAMO!”, a fost mesajul PCH

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *