Mesaj superb: ,,Fanii au demonstrat ce înseamnă cu adevărat să fii suporter, au facut multe sacrificii” thumbnail

Mesaj superb: ,,Fanii au demonstrat ce înseamnă cu adevărat să fii suporter, au facut multe sacrificii”

Mulți din foștii jucători care au trecut pe la Dinamo, chiar dacă nu au evoluat foarte mult, au rămas cu sufletul alături de Dinamo.

Observăm acest lucru și la jucătorii străini, care nu aveau niciun fel de legătură cu Dinamo, dar au rămas suporteri dinamoviști. Este și cazul lui Elis Bakaj, jucătorul lui Dinamo între 2011 și 2012, care a lăsat o impresie plăcută, dar fanii dinamoviști l-au impresionat pe fostul jucător, rămas în România, în București, prezent meci de meci la partidele disputate de Dinamo.

Eliș Bakaj a dezvăluit la emisiunea ,,Ora de Dinamo” de la Radio Dinamo1948 că are toată admirația pentru fanii dinamoviști, pentru ceea ce au reușit în momentele cele mai grele:

„În primul rând, fanii lui Dinamo au fost alături de echipă în cele mai grele momente, demonstrând ce înseamnă cu adevărat să fii suporter. Ei au făcut sacrificii și au donat bani pentru echipă, într-o perioadă în care știm cu toții cât de greu este să trăiești și să economisești. Aceasta este dovada iubirii lor pentru Dinamo, iar acest lucru spune totul despre cât de mult înseamnă acest club pentru suporteri.

Nu am multe de adăugat, doar să le spun să continue să fie alături de echipă, așa cum au fost până acum, și să o susțină necondiționat. Pentru mine, acești fani sunt cei mai buni din România și cred că împreună putem vedea Dinamo din nou acolo unde îi este locul: câștigând campionate, cupe și revenind în competițiile europene. Dar, trebuie să avem puțină răbdare, pentru că a avut loc o mare schimbare la Dinamo și cred că, în timp, vom ajunge din nou în vârf.

Nu știm unde ne duce viața, dar ne vedem întotdeauna cu drag pe stadion. Sper să ne întâlnim la următorul meci, mai ales că urmează derby-ul cu FCSB, unde atmosfera va fi incredibilă. Îmi doresc să sărbătorim o victorie împreună. Așa cum am spus, sunt prezent la aproape toate meciurile lui Dinamo când sunt în România, și voi continua să vin pentru că atmosfera din stadion mă face să mă simt minunat.”, a declarat Elis Bakaj la ,,Ora de Dinamo”.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *