Mesajul lui Amzăr la despărțirea de Dinamo thumbnail

Mesajul lui Amzăr la despărțirea de Dinamo

Costin Amzăr a plecat de la Dinamo și va aduce în conturile clubului o sumă importantă pentru împrumut, dar Dinamo se poate alege cu o sumă foarte bună, dacă va confirma la noua sa echipă.

La plecarea de la Dinamo, Costin Amzăr a avut un mesaj pe contul personal de instagram:

,,Din prima secundă când am călcat în incinta stadionului Dinamo la doar 14 ani am simțit ceva aparte pentru că nu mulți au șansa de a lupta și a lăsa ceva în urma pentru acest club minunat. Eram doar un copil care prin muncă și devotament voia să și îndeplinească un vis, acela de a și reprezenta echipa iubită în prima ligă.

Astăzi după 7 ani în care am jucat fie pentru juniori, fie pentru seniori a venit momentul să mi iau rămas bun de la Dinamo București.

Le sunt recunoscător tuturor persoanelor cu care am lucrat de-a lungul timpului, fie în perioada junioratului, fie la seniori și le mulțumesc pentru tot sprijinul și lecțiile acordate.

Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor care fac parte din cadrul echipei. Oamenii care au grijă de viața de zi cu zi a echipei și fac munca care nu se vede. Ei mi-au oferit tot ce am avut nevoie pentru a performa și le mulțumesc pentru tot efortul depus.

Mă bucur că am reușit să fac parte din această familie frumoasă și în același timp să joc pentru cel mai iubit și cel mai susținut club din România.

Dinamo București, vă mulțumesc frumos pentru tot! ⚪🔴💗”, a fost mesajul lui Amzar.

Catalin Alexandru

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *