Mesajul PCH de mobilizare: ,,Suntem generația care nu a lăsat Dinamo să dispară!” thumbnail

Mesajul PCH de mobilizare: ,,Suntem generația care nu a lăsat Dinamo să dispară!”

Dinamo revine pe Arena Națională la meciul cu FCSB de la jumătatea lunii octombrie.

Clubul a pus biletele la vânzare atât pentru meciul din campionat, dar și cel din cupă, precum și partida cu Rapid din luna decembrie, un pachet al derby-urilor bucureștene. Momentan doar aceste pachete se pot achiziționa, care asigură accesul la cele trei derby-uri. PCH a avut astăzi un mesaj de mobilizare:

https://shop.dinamo1948.ro/pages/bilete

,,Suntem galeria echipei campioane
Dinamo a fost dintotdeauna o echipă cu adevărat iubită, suporterii fiind cei care au făcut acest club performant cu adevărat un club mare. Chiar și pe vremea în care nu erau cunoscuți termeni ca „ultrași”, „fenomen”, „mentalitate” sau chiar „suporteri”, în dicționarul oricărui iubitor de sport, mai ales de fotbal, exista termenul de “dinamovist”. Asta pentru că dinamoviștii au fost mereu alături de echipa lor.

Cu toate astea, în ultimii ani am reușit să atragem atenția cu impresionantul număr de suporteri care nu au renunțat la decizia de a susține Dinamo cu orice sacrificiu, indiferent pe unde ajunsese echipa. Am umplut stadioane în toate colțurile țării, de la stadioane noi și ostile până la cele vechi și ruginite ale ligii secunde. Chiar și la meciurile de baraj, am arătat că suntem aceiași suporteri de acum 10, 20, 30 sau chiar 40 de ani care veneau și când Dinamo aduna trofee pe bandă rulantă.

Suntem generația care nu a lăsat Dinamo să dispară! Acum urmează meciuri în Superligă și Cupa României la care din nou trebuie să demonstrăm că suntem acea echipă ai cărei suporteri au făcut să vibreze stadioane întregi. De foarte mulți ani, meciurile cu fcsb și cu rapid tind să ne facă să umplem Arena Națională fără prea mare efort.

Ne e prea dor de o Arena plină cu o atmosferă pe măsură, care să împingă echipa de la spate și să facă adversarii să tremure. Acum, după mulți ani, jucătorii noștri arată o dorință de reușită fantastică, iar noi suntem conștienți că orice jucător ar intra pe teren a înțeles CE ÎNSEAMNĂ DINAMO.

Nu chemăm suporterii la stadion pentru că ei vor fi acolo, nu e nevoie să îi cheme nimeni. România va vedea din nou ce înseamnă să fi dinamovist!”, a fost mesajul PCH.

https://shop.dinamo1948.ro/pages/bilete

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *