Ora de Dinamo: Episodul 2! Cum a devenit România casa fostului nostru jucător thumbnail

Ora de Dinamo: Episodul 2! Cum a devenit România casa fostului nostru jucător

Așa cum v-am anunțat încă de săptămâna trecută, am început o serie nouă de emisiuni aici, la Radio Dinamo1948, numită „Ora de Dinamo”.

În prima ediție, invitat a fost Mattia Montini, jucător la Dinamo din 2018 până în 2019, un atacant care a rămas cu sufletul alături de Dinamo. În a doua ediție, avem un alt jucător străin, care acum locuiește în România, are familia în România și îl vedem meci de meci prezent la meciurile echipei noastre. Este vorba despre Elis Bakaj.

Transferat la Dinamo în 2011, jucătorul cu 27 de selecții la prima reprezentativă a Albaniei a fost un jucător spectaculos, care a evoluat în foarte multe țări, dar Dinamo și România au rămas aproape de sufletul lui.

În al doilea episod din seria „Ora de Dinamo”, o să aflați mai multe despre Elis, despre cum s-a adaptat la viața în România, cum a fost experiența la Dinamo, de ce vine la meciurile echipei, ce își propune să facă după ce și-a încheiat cariera și ce mesaj superb a avut pentru fanii dinamoviști.

Dați un reminder pe video-ul de mai jos și vă așteptăm să urmăriți al doilea episod în premieră, joi seară, de la ora 19:00. Al doilea episod este moderat de mine și Andrei Paisă

Catalin Alexandru

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *