Ora de Dinamo! Episodul 4: Cătălin Munteanu thumbnail

Ora de Dinamo! Episodul 4: Cătălin Munteanu

Continuă seria începută acum o lună de zile, denumită „Ora de Dinamo”.

Invitatul în cel de-al patrulea episod este nimeni altul decât Cătălin Munteanu, campion cu Dinamo în 2007, câștigător de Cupă și Supercupă în 2012, un jucător de referință pentru echipa noastră. Un fotbalist cu o istorie extrem de interesantă, cu un start de carieră la rivali, alături de care a câștigat două titluri de campion, a făcut trecerea în Spania, dar la Dinamo a cunoscut multe satisfacții profesionale, după o accidentare extrem de gravă.

Din golgheterul din startul carierei, la omul de pasă de gol în partea a doua. Un jucător cu o viziune cum rar am văzut în fotbalul românesc, Cătălin Munteanu a fost alături de noi în al patrulea episod și ne-a povestit cum a decurs cariera lui.

Bineînțeles, cine poate uita celebrul gol din Ghencea din aprilie 2007? Despre povestea lui Cătălin Munteanu puteți afla mai multe la „Ora de Dinamo”, episodul fiind difuzat în premieră miercuri, de la ora 20:00, pe canalul de YouTube Radio Dinamo1948, în linkul de mai jos!

  • În total, Cătălin Munteanu a jucat 57 de meciuri (4 goluri) în La Liga, 107 meciuri (19 goluri) în Segunda División, 280 meciuri (37 goluri) în Divizia A și 36 de meciuri (8 goluri) în cupele europene.

Nu uitați să lăsați un LIKE la video pe YouTube, astfel încât să ajungă la cât mai mulți dinamoviști, să porniți notificările și să vă bucurați de un nou episod!

Catalin Alexandru

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *