S-a decis data disputării derby-ului cu FCSB in Cupa României thumbnail

S-a decis data disputării derby-ului cu FCSB in Cupa României

Dinamo București va avea două derby-uri cu FCSB în decurs de 10 zile.

Primul va avea loc în campionat, iar al doilea în Cupa României. Meciul de campionat este peste 8 zile, duminică, 20 octombrie, 21:00, unde s-au vândut deja în jur de 30 de mii de bilete.

Meciul de Cupă, care este tot acasă, a fost programat miercuri, 30 octombrie, 21:00. În grupe, Dinamo va mai juca în deplasare cu Metalul Buzău și Petrolul Ploiești, ambele în decembrie.

REVENIRI LA DINAMO

Astrit Selmani, Hakim Abdallah și Kennedy Boateng au jucat astăzi în meciul de pregătire disputat la baza Saftica intre Dinamo și Metaloglobus.

Conform GSP, Dinamo începe să-și recupereze titularii. Astrit Selmani a revenit pe teren cu gol, el a marcat în poarta lui Metaloglobus în amicalul sâmbătă. Un autogol a făcut ca scorul la pauză să fie 2-0.

Echipa din Liga 2 a revenit însă în repriza secundă, profitând de faptul că Zeljko Kopic a introdus și mai mulți jucători U19  în teren.  Din informațiile noastre 7 jucători de la echipa U19 au evoluat astăzi în repriza secundă.S-a terminat 3-3, Petru Neagu marcând și el pentru Dinamo.

Conform aceleasi surse Cîrjan, care are și el o problemă medicală, nu a fost forțat, dar face progrese în ceea ce privește recuperarea.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *