Situație disperată la Petrolul thumbnail

Situație disperată la Petrolul

Petrolul Ploiești este una dintre echipele surpriză din campionat, poziție de play-off, în ciuda unor probleme uriașe din punct de vedere financiar.

Faptul că au avut parte de rezultate excelente în campionat, au ascuns gravitatea situației disperate în care se află clubul ploieștean

Conform Playsport, președintele Petrolului, Claudiu Tudor, a anunțat că investitorii turci au dispărut din peisaj fără să acopere nici măcar 10% din suma promisă în momentul în care acceptaseră să intre în club. Restanțele salariale către jucători ar fi deja de aproape 4 luni.

Conform sursei citate, turcii spun că li s-a transmis că datoriile ar fi de un milion de euro, însă suma ar fi fost doar o treime din adevăr. Turcii se apără și susțin că au achitat datorii din 2023, fără să încaseze încă niciun ban înapoi.

,,Noi am părăsit clubul acum 10 zile din cauza minciunilor. Ne pare rău că oamenii de bună credință care susțin Petrolul au de suferit. Credem că e vorba despre o încercare a lui Claudiu Tudor de a da vina pe noi pentru ceea ce se întâmplă acum la Petrolul”, a spus un reprezentant al investitorilor turci pentru PlaySport.

DINAMO INTERESATĂ DE UN JUCĂTOR DE LA PETROLUL

Mihnea Rădulescu (19 ani), unul dintre cei mai talentați tineri jucători din SuperLiga României, a marcat patru goluri în cele nouă apariții pentru Petrolul Ploiești în acest sezon. Jucătorul ar fi urmărit de Dinamo, dar și alte echipe din Superligă se interesează de serviciile lui, cum ar fi Sepsi și Craiova.

Catalin Alexandru

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *