Ultima oară la Constanța thumbnail

Ultima oară la Constanța

Dinamo revine la Ovidiu, pentru duelul cu Farul Constanța.

Un duel cu multe orgolii la mijloc, în anii ’90 și la începutul anilor 2000, erau dueluri intense, este cunoscută „dragostea” constănțenilor pentru Dinamo. După ce au ajuns în ligile inferioare, Viitorul Constanța a preluat numele de Farul Constanța. O parte dintre constănțeni au îmbrățișat noua identitate, alții nu, își dau seama că este de fapt Viitorul sub acoperire, dar ura pentru Dinamo rămâne.

Dinamo nu se descurcă foarte bine în partidele din deplasare, avem patru rezultate de egalitate din șase partide, nicio victorie, dar revenim pe stadionul unde am obținut ultima victorie în deplasare. Se întâmpla în luna februarie, în sezonul regulat. A fost atunci 2-0 pentru Dinamo, după golurile marcate de Velkovski și Politic. A fost startul unei serii excelente pentru echipa noastră, cu 4 victorii, un rezultat de egalitate și o înfrângere înainte de startul din play-out.

A fost primul meci în care Eddy Gnahoré a fost folosit titular și a fost o decizie înțeleaptă, deoarece Eddy a fost omul de bază la mijloc începând cu acel moment. Milanov a fost folosit și el din primul minut, pe o poziție mai avansată, iar pentru Velkovski a fost poate cel mai bun meci.

FARUL: Buzbuchi – Boli, Larie, M. Popescu, Dussaut – Grameni, Nedelcu, Kiki – Deaconu, Rivaldinho, Budescu
Rezerve: Mușat, Răfăilă, Sîrbu, Gustavo, Dănuleasă, Grosu, Quieros, N. Popescu, Ganea, Vînă, Cojocaru, Andronache
Antrenor: Gheorghe Hagi

DINAMO: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – Moura, Gnahoré, Pavičić, Bordușanu – Milanov, Abdallah, Politic
Rezerve: Railean, Began, Gregorio, Iglesias, D. Irimia, Neagu, Bani, Grigore, A. Irimia, N. Roșu, Amzăr, Costin
Antrenor: Zeljko Kopic

Anterior partidei din februarie, la fel cum se va întâmpla și acum, a avut loc un eveniment dedicat fanilor dinamoviști din zonă. Poate și de această dată va fi la fel și vom obține toate punctele puse în joc. Într-adevăr, avem multe absențe și probleme de efectiv, dar poate fi și o oportunitate.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *