Vrem coregrafie? thumbnail

Vrem coregrafie?

Observ o emulație creată în jurul partidei cu FCSB de pe Arena Națională, sector după sector sold-out, ceea ce înseamnă că mii de bilete se dau în fiecare zi, asta ne aduce mai aproape de targetul de 40.000 de bilete vândute.

Mulți fani ne întreabă dacă va fi vreo coregrafie pregătită pentru derby, iar răspunsul meu este următorul: dacă vrem coregrafie, ne trebuie peluza plină. În ultimii ani, am avut puțin de suferit la acest capitol, au fost meciuri programate pe Arena Națională, unde, din cauza numărului mic de spectatori prezenți în PCH, nu a fost posibilă crearea unei coregrafii. Voi folosi termenul des folosit în spațiul public, chiar dacă nu este unul corect, dar îl recunoaștem și înțelegem la ce fac referire.

Ultimul meci cu FCSB de pe Arena Națională este un exemplu în acest sens, o încercare de a avea o pasăre Phoenix, dar nu a fost cea mai reușită, dacă comparăm cu ce se întâmpla în 2013, 2014 sau ulterior, când coregrafiile noastre au făcut înconjurul lumii.

A fost posibil, pentru că peluzele erau pline atunci. O coregrafie poate fi creată cu oameni, nu cu cei care stau în tribună și le filmează, le pozează. Fără spectatori pe toate inelele peluzei, nu avem șanse să creăm niciun moment UNIC, nimic special.

Ritmul în PCH este excelent, nu la fel ca la T2, dar e aproape sold-out la inelul 2. La primul inel mai sunt bilete în sectoarele laterale. Este bine, dar în curând se va deschide și inelul 3, ceea ce ne va obliga să îl umplem și pe acesta. O coregrafie pe toată peluza poate fi realizată cu minimum 10.000 de „câini” în acea zonă.

Depinde de noi dacă vom avea sau nu coregrafie la meciul cu FCSB. Dacă vom umple peluza, cu siguranță va fi ceva special. Dacă nu, ne vom gândi din nou la trecut, la ceea ce am reușit cândva, în istoria noastră.

https://shop.dinamo1948.ro/pages/bilete

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *