Parteneriat istoric LASK Linz-Dinamo

Afișări 4.139

Dinamo impresionează cu transferurile pe care le-a realizat: un club renumit din Austria își manifestă interesul pentru a beneficia de baza de date a echipei.

Recent, Dinamo a pus în aplicare un sistem de scouting bazat pe voluntari, iar eforturile lor par să fi fost răsplătite, captând atenția vest-europeană datorită performanțelor de pe teren.

Astfel, cei de la LASK Linz au urmărit cu atenție evoluțiile fotbaliștilor aduși de Dinamo folosind noul sistem de scouting, printre care se numără jucători precum Eddy Gnahore, Domagoj Pavicic sau Darko Velkovski.

Impresionați de eficiența cu care a dat roade munca depusă de voluntarii de la Dinamo, austriecii doresc acum să externalizeze o parte din activitatea lor de scouting către Dinamo și să utilizeze o bază de date comună, conform anunțului de pe iamsport.ro.

„Cei de la LASK Linz vor să externalizeze o parte din scouting la Dinamo. Practic, să folosească metoda de lucru, baza de date și oamenii care fac parte din acest departament.

Baza de date să fie folosită și de Dinamo, și de ei. Sunt impresionați de munca făcută de departamentul acesta”, a transmis o sursă din cadrul clubului, potrivit sursei menționate anterior.

Citește și:

Extrădarea lui Cătălin Cherecheş, o chestiune de zile. Decizia nemților

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *