Inovația cu care Kopic este unic în Superligă

Afișări 2.963

Zeljko Kopic a preluat funcția de antrenor la Dinamo în decembrie 2023 și într-un interval scurt de doar trei luni a reușit să producă rezultate uimitoare! Croatul Zeljko Kopic a fost ales de conducerea clubului Dinamo pentru a revigora echipa și a evita o altă retrogradare. Chiar dacă nu mai avea un contract de un an, antrenorul a decis să vină în România cu o viziune nouă asupra jocului.

Kopic a inspirat echipa cu spiritul croat și a efectuat câteva transferuri strategice, ceea ce a dus la poziționarea lui Dinamo pe locul de baraj pentru a rămâne în SuperLiga.

Cu toate acestea, conform informațiilor obținute de la FANATIK, se pare că Zeljko Kopic a adus mai mult decât o simplă metodologie de antrenament la Dinamo. Aceleași surse dezvăluie că antrenorul croat, împreună cu Aleksa Boskovic, preparatorul fizic al echipei, au introdus o inovație remarcabilă în cadrul formației alb-roșii.

Conform acestor informații, fiecare jucător din lotul lui Dinamo poartă în mod constant un inel Ultrahuman, prin intermediul căruia sunt centralizate toate datele, atât în timpul antrenamentelor, cât și în timpul liber.

În esență, preparatorul fizic Aleksa Boskovic are capacitatea de a monitoriza în timp real obiceiurile de somn ale jucătorilor de la Dinamo, precum și ritmul lor cardiac înainte și în timpul somnului. Inelele Ultrahuman pe care le poartă jucătorii lui Kopic sunt purtate continuu, fiind scoase doar în timpul meciurilor oficiale.

Inelul Ultrahuman este un inel inteligent și confortabil, conform datelor oficiale legate de acest produs. Inelul urmărește felul în care dormi, mișcările pe care le faci și modul în care te recuperezi după efort.

Conform producătorului, inelul Ultrahuman are 2,4 grame, fiind de 11 ori mai ușor decât un smartwatch obișnuit, și 2,4 mm. Inelul îți măsoară ritmul cardiac în repaus și starea de odihnă, reușind să-ți creeze o imagine amplă a calității somnului. Costul unui inel Ultrahuman este de 349 de dolari. Astfel, la un calcul simplu deducem că tehnologia pentru întregul lot ar costa puțin peste 10.000 de dolari.

Citește și:

Sondajul anunțat de Nicușor Dan l-a contrariat pe Piedone: „Măsluit”

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *