Mircea Lucescu l-a sunat pe Kopic

Afișări 3.158

Zeljko Kopic (46 de ani), antrenorul croat adus de șefii lui Dinamo, a schimbat total fața echipei din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”.

Croatul se pare că și-a câștigat deja respectul în România. Iar faptul că Mircea Lucescu (78 de ani) a început să-l sune spune multe.

”Lucescu este o parte importantă a istoriei. Oricând va dori să vină este binevenit și este dorit de toată lumea. Apreciez mult că vine cu o energie pozitivă, îmi place când mă sună, recunosc, și-mi zice că a fost la meci, că am jucat bine. Este frumos, îl văd ca un om cald, cu multă experiență, un antrenor cu mare succes și respect asta”, a spus Kopic, potrivit gsp.ro.

La finalul partidei cu UTA Arad, scor 1-0, de pe ”Arcul de Triumf”, din ultima etapă a sezonului regulat, Lucescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Kopic.

”Ce îmi dă încredere este prezența lângă echipă a unui antrenor cu multă experiență. Zeliko este un bun antrenor. A fost alegerea corectă, e un profesionist, muncitor, vorbește și limba engleză. Echipa joacă pentru a scoate puncte. Foarte pragmatic. Bineînțeles că Dinamo se poate salva direct de la retrogradare. Nu va fi ușor, pentru că și celelalte echipe vor lupta să scape de retrogradare.”, a declarat Mircea Lucescu la finalul partidei.

Andrei Nicolescu despre implicarea lui „Il Luce”

„Mircea Lucescu este implicat activ și îi mulțumesc pentru gesturile de lider pe care le face. Apreciez mult faptul că în momentul în care s-a dat jos din avion, a dat o fugă la Săftica pentru a vorbi cu jucătorii și cu Mister.

Oricât aș munci eu la birou, oricât ar face Eugen (n.r. – Voicu) lobby, nimic nu se compară cu un gest de lider al lui Lucescu. Dacă vreodată va dori mai mult, suntem aici”, a spus Nicolescu la GSP Live.

Citește și:

Klaus Iohannis intră în cursa pentru șefia NATO: „Îmi asum”

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *