Strigător la cer: Dezavantaj uriaș în lupta pentru salvare! thumbnail

Strigător la cer: Dezavantaj uriaș în lupta pentru salvare!

Dinamo nu va avea aportul fanilor la următoarele 4 meciuri de pe teren propriu, aceasta este decizia inițială a Comisiei de disciplină.

,,Incidente – În temeiul art. 82.1 și 3.e, art. 83.2.f din RD, cu aplicarea art. 42.1, raportat la art. 27 din RD, se sancționează SC Dinamo 1948 SA cu măsura programării meciurilor fără spectatori pentru patru jocuri și penalitate sportivă de 100.000 lei.

În temeiul art. 82.2 și 3.e și art.83.2.f din RD, cu aplicarea art. 42.1, raportat la art.27 din RD, se sancționează clubul AFC UTA Arad cu măsura programării meciulor fără spectatori pentru patru jocuri și penalitate sportivă de 100.000 lei.”

Orice s-ar spune, este un efect indirect la ceea ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni, cu arestările din rândul suporterilor și din păcate, Dinamo are de suferit. Nu scuz ceea ce s-a întâmplat pe stadion, nu a fost normal și din păcate, acele gesturi s-ar putea să ne coste scump în lupta pentru evitarea retrogradării, dacă și la apel se va menține sentința de 4 meciuri fără spectatori.

Dar pare exces de zel din partea comisiei și rămâne veșnica problema, cei mulți suferă pentru gestul a câtorva suporteri. Clubul Dinamo suferă pentru proastă organizare ȘI DIN PARTEA JANDARMERIEI, CARE AU PERMIS ACCESUL FANILOR DE LA CSA STEAUA PE STADION, ÎN CONDIȚIILE ÎN CARE NU AVEAU CE CĂUTA LA ACEL MECI! 

Unde este judecarea progresivă, de la amendă, la sectoare suspendate, la un meci fără spectatori, apoi la mai multe? De ce la Dinamo s-a sărit direct la 4 meciuri? De ce prezența noastră în prima ligă ajunge să depindă de federație, de decizia abuzivă a unei comisii, care a răspuns la presiunea mediatică și la ceea ce se întâmplă în afara fenomenului?

Unii spuneau că FRF și LPF vor să țină cu orice preț Dinamo în prima liga, decizia de astăzi îmi demonstrează contrariul. Noi ca suporteri tot ce putem face acum este să facem front comun în jurul echipei, în jurul clubului, să trecem peste acest uriaș dezavantaj care a venit peste noi și să oferim sprijinul nostru cu orice preț, în orice fel!

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *