Cum s-ar putea juca cu spectatori meciul cu Petrolul. Cine ar avea acces thumbnail

Cum s-ar putea juca cu spectatori meciul cu Petrolul. Cine ar avea acces

Partida dintre Dinamo și Petrolul s-ar putea juca cu spectatori până la urmă, dar în condiții speciale.

Dinamo București și UTA Arad ar putea să joace cu copii în tribune în meciurile disputate pe teren propriu.

„Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a spus Justin Ștefan la FANATIK SUPERLIGA.

Ce a spus Andrei Nicolescu: „Ideea a început azi de dimineață. Avem aproximativ 200 de copii în Academie. Sperăm ca Federația să fie de acord, iar Tribuna 1 să fie plină cu ei. Dacă Federația va fi de acord, ne vom organiza, chiar dacă responsabilitatea este mare.  Mi-aș dori ca decizia să respecte ceea ce vrea și Federația, adică mai mulți suporteri în tribună la meciuri. În acest spirit să se ia decizia, pentru fanii care s-au reîntors din nou la fotbal.”, a declarat Andrei Nicolescu, la ”Digi Sport Special”.

”Ne gândim să lucrăm cu o firmă specializată, ca la aeroport, pentru a depista materialele pirotehnice. Este o aparatură specială, destul de costisitoare. Când se va depista, persoana respectivă, care are materiale pirotehnice, va fi înmânată Jandarmeriei.

Este un echipament care se poziționează oriunde. Este scump. Înaintea meciului cu Petrolul, am depistat mai multe ghiozdane cu astfel de materiale.”, a declarat Andrei Nicolescu, la ”Digi Sport Special”.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *