Sărbătoarea copiilor luni seară: Condițiile de acces la meci thumbnail

Sărbătoarea copiilor luni seară: Condițiile de acces la meci

Meciul dintre Dinamo și Petrolul va avea până la urmă spectatori în tribună.

Nu vom putea intra cu toții pe stadion, dar va fi accesul permis copiiilor până în vârstă de 14 ani. Totuși, trebuie precizat și este important de transmis mai departe care sunt condițiile de acces și să fie respectate acestea, astfel încât cât mai mulți copii să intre pe stadion. De preferat că mesajul să fie transmis de toți suporterii dinamoviști:

Programarea jocului fără spectatori impune organizatorului obligaţia de a nu permite accesul publicului în stadion, cu excepția copiilor sub 14 ani însoțiți corespunzător (1 adult la maximum 10 copii) pentru un număr de la 1 până la 10 jocuri. Pentru claritate, dacă un grup mai mare de 10 copii, dar de maximum 20 de copii dorește accesul în stadion, atunci grupul respectiv va fi însoțit de 2 (doi) adulți”.
Cum se intră pe stadion

Accesul copiilor sub 14 ani (inclusiv) la tribuna 1 a stadionului „Arcul de Triumf” se face doar pe baza biletelor cu valoare 0 (zero), emise de clubul nostru și distribuite direct însoțitorilor.
Însoțitorii grupurilor de copii sunt rugați să contacteze, prin e-mail, managerul departamentului de ticketing al clubului, la adresa bilete@dinamo1948.ro.

Condiții de înscriere, informații necesare:
➡️ tabel nominal (nume/prenume, CNP) atât pentru copii, cât și pentru însoțitori;
➡️ însoțitorii sunt obligați să aibă asupra lor, la stadion, documentele de identitate pentru fiecare copil;
➡️ porțile de acces, în ziua meciului, se deschid la ora 18:30.

De asemenea, cei care nu se încadrează în condițiile din prima categorie, pot să vină în sala Dinamo pentru a urmări partida:

Meciul cu Petrolul poate fi vizionat pe ecranele gigant amplasate în Sala Polivalentă din Ștefan cel Mare, imnurile dinamoviștilor urmând să se audă din Ștefan cel Mare până la Arcul de Triumf.

Accesul în Sala Dinamo se va face pe bază de bilete, 20 lei, intrare generală. Pasiunea pentru Dinamo nu se suspendă, împreună vom reuși!

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *