Rezultat prost în primul meci al rundei secunde thumbnail

Rezultat prost în primul meci al rundei secunde

Așa cum anticipăm și la Matinal, dar și în avancronica rundei secunde, ceea ce așteptam să se întâmple la Voluntari, s-a întâmplat.

După un meci foarte bun împotriva lui Dinamo în prima etapă, Hermannstadt nu a avut aceiași intensitate în deplasarea de la Voluntari și a pierdut în primul meci al rundei secunde din play-out. Deși a avut și o bară prin Balaure, Hermannstadt s-a văzut învinsă de echipa lui Florin Pîrvu, ceea ce înseamnă că Dinamo coboară temporar pe loc direct retrogradabil înainte de meciul cu Petrolul de luni seară, de pe stadionul ,,Arcul de Triumf”.

Presiunea se mută pe Dinamo,care trebuie să obțină victoria pentru a urca în clasament, în funcție de rezultatele înregistrate și în celelalte partide, putem urcă pe loc care asigura prezența direct în prima ligă.

Bilete de acces la evenimentul din sala Dinamo

Suspendarea doar ne va aduce mai aproape!

Luni seară, dinamoviștii se vor aduna acasă, în Sala Polivalentă a Clubului Sportiv, din Ștefan cel Mare 7-9, pentru a-i susține pe băieții noștri în lupta de pe “Arcul de Triumf”, de la câțiva kilometri distanță, prin intermediul vizionării meciului cu Petrolul Ploiești.

Biletele se pot achiziționa online, prin intermediul platfomei de ticketing bilete.ro, intrarea generală fiind 20 RON.

Accesul suporterilor în Sala Dinamo va fi permis începând cu orele 18:30.

Ne vedem cu cel puțin 60 de minute înaintea meciului pentru a evita aglomerația.

HAI DINAMO!

https://www.bilete.ro/dinamo-bucuresti-fc-petrolul/

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *