Nicolescu: „Nu am văzut intensitate” thumbnail

Nicolescu: „Nu am văzut intensitate”

Afișări 1.161

Voluntari a câștigat meciul cu Hermannstadt, 1-0, și are acum două puncte în fața lui Dinamo, în clasamentul play-out-ului.

Victoria echipei Voluntari împotriva lui Hermannstadt, cu scorul de 1-0, a provocat nemulțumire printre cei de la Dinamo. Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului, a sugerat chiar că pe stadionul „Anghel Iordănescu” s-ar fi produs un aranjament.

Oficialul dinamovist a intrat în direct la „Fotbal Show”, emisiune difuzată de Prima Sport, și a spus că: “Mi-a lăsat un gust amar partida de la Voluntari. Nu am văzut intensitate. A lipsit total intensitatea într-un moment în care se joacă într-o anumită viteză fotbalul. Mă gândeam că prieteniile din fotbal au dispărut, dar se pare că m-am înşelat”, a spus oficialul dinamovist, pentru Prima Sport.

Ce a declarat Măldărășanu

„Suntem aceeași generație, ne știm de la juniorii Petrolului. Este nașul nașului meu, Nae Constantin. După ani de zile ne revedem ca adversari, uneori îmi iese mie, alteori îi iese lui, asta e. Ăsta-i fotbalul”, a comentat Mădărășanu, la Prima Sport.

Apărut în fața camerelor de luat vederi după Măldă, Florin Pârvu a spus că „jocurile între mine și Măldă sunt foarte disputate. Echipa lui joacă, are niște automatisme de joc create în timp, îi doresc baftă”.

Citește și:

Reacție savuroasă a lui Mircea Rednic: „Ce Dumnezeu, eu cu ce am greșit?!”

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *