Să fie zâmbet pe chipul copiilor! thumbnail

Să fie zâmbet pe chipul copiilor!

Diseară va fi un test de maturitate pentru Dinamo, jucătorii noi aduși au avut timp suficient se integreze în echipă, nu sunt jucători accidentați, alb-roșii trebuie ridice nivelul și facă un pas important spre obiectiv.

În viață apar mereu momente importante, puncte de cotitură, în care poți face pași decisivi pentru atingerea scopului. În aceasta seară pentru alb-roșii este un asemenea moment, rezultatele indirecte ne permit, în cazul unei victorii, urcăm până pe locul 12, loc pe care dacă îl menținem, putem salva un sezon foarte greu.

În tribune va fi o parte din viitorul lui Dinamo, copii care vor veni la stadion cu zâmbete și speranță. Jucați pentru zâmbetul lor, pentru dragostea cu care înconjoară

În sala Dinamo vor fi mulți caini cu zeci de meciuri pe stadion. Suferă pentru nu pot fi alaturi de voi, dar preferă vadă meciul în sânul familiei Dinamo, intre ai lor. Jucați pentru ei, cei care nu pot fi prezenți dar vor trăi meciul împreună.

În fața televizoarelor vor fi foarte mulți căini care trăiesc din plin fiecare atingere de balon și care se consumă enorm pentru Dinamo. Jucați pentru ei, pentru cei care simt în alb și roșu de oriunde. 

Am fost și vom rămâne mereu alături de voi, avem încredere că puteți să învingeți și să păstrați Dinamo în Superliga. Sperăm ca așteptările noastre să fie confirmate. Jucați pentru voi, pentru meseria voastră, pentru cota voastră, pentru a vă arata valoarea. 

Totul depinde de voi, de cei pe care Kopic îi trimite în teren în meciul de astăzi.

Luptați pentru voi, pentru copii din tribune si pentru noi!

HAI DINAMO!

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *