Are vreo șansă Dinamo la recurs? ,,Să închidă sectorul respectiv” thumbnail

Are vreo șansă Dinamo la recurs? ,,Să închidă sectorul respectiv”

Dinamo speră să aibă câștig de cauză la recurs, după decizia extrem de dură a comisiei de disciplină, care nu oferă șansă tuturor fanilor de a fi prezenți pe stadion.

Administratorul special al clubului, Andrei Nicolescu, a vorbit despre poziția clubului înainte de a se judeca recursul:

,,Sperăm să se țină cont că marea majoritatea a spectatorilor nu au creat incidente, cât timp au fost identificați cei care au creat probleme, putea fi închis sectorul, a fost pedepsit și clubul, avem și noi o vină. A plecat de la ședința de organizare, a fost stabilit grad mediu de risc. Nu știu dacă pentru anul acesta firma cu care colaborăm este pregătită să aducă acest scanner, dar vom face asta. Există un scanner care se montează în 24 de ore, să facă prin alegeri aleatorii, să descurajăm aceste lucruri care nu mai sunt de actualitate. Vrem tribune pline.

Regulamentul este destul de lacunar, sperăm să se judece pe precedente internaționale, ar putea să ia în considerare și dispozițîi care se aplică internațional, în România ar trebui implementate. Pe regulament, nu există sancțiune complementară, intermediară, ar putea să se aprecieze că existe reglementări internaționale să nu se aplice o pedepeasa colectivă. Nu pot intra în tehnicalităti, dar se poate aplica o sancțiune care să închidă sectorul respectiv. Părerea mea e subiectivă, suspendarea intervine într-un moment foarte important, fiind chiar la final de sezon, când este definitoriu ca echipa să fie susținută, să nu poată fi susținută de fani, e un moment delicat.”, a transmis Andrei Nicolescu în direct la ,,Fanatik Superliga”

,,Domnul Bălănescu a răspuns corect, poate nu am fost suficient de explicit, într-un fel îi dau dreptate, dar vreau să îl asigur că îl respect, respect clubul pe care îl conduce, nu m-am referit la Voluntari, eu m-am referit la cealaltă competitoare. Cei de acolo s-au sesizat repede și au răspuns repede, mă refeream că echipa de la Sibiu este o echipă fără griji, poate să trateze cu prietenie sau adversitate orice adversar. Așa cum a fost tratat meciul cu Dinamo, cu adversitate, așa e corect, să fie mobilizați, să trateze pe toată lumea. Dacă domnul Bălănescu s-a simțit atacat de mine, cu siguranță nu m-am referit la dânsul.”

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *