Avantajul lui Dinamo: Oportunitate importantă thumbnail

Avantajul lui Dinamo: Oportunitate importantă

Dinamo și Petrolul se întâlnesc în această seară pe stadionul ,,Arcul de Triumf” într-un duel care poate aduce echipa noastră pe un loc care asigură menținerea în prima ligă.

Dinamo nu s-a mai aflat într-o astfel de situație din vară, după egalul cu Petrolul din sezonul regulat, când aveam 8 puncte și eram pe locul 11. Astăzi, dacă reușim un succes împotriva găzarilor am urca pe locul 12, primul deasupra locurilor de baraj. Avem și motive să sperăm.

Lotul este valid: De la meciul cu Oțelul din campionat, Dinamo nu a mai avut tot lotul valid. Atunci a fost ultima oară când s-a întâmplat acest lucru și chiar la acel meci, Dinamo a pierdut câțiva jucători în urmă unor accidentări, Dennis Politic, Giorgi Milanov, Josue Homawoo și Costin Amzar. Unii au revenit mai repede, alții au avut nevoie de mai multe săptămâni, cum ar fi Politic, care astăzi va reveni în teren după mai bine de o luna de zile de absență. Kopic are un lot numeros și va avea de această dată și soluții pe banca de rezerve, jucători care pot avea un impact intrând din postura de rezerve.

Două săptămâni de pregătire: Campania de transferuri din iarnă s-a realizat în etape, cei mai mulți dintre jucători au venit după restartul sezonului și nu au avut parte de o perioada de pregătire. Chiar și Giorgi Milanov ne spunea că are nevoie de continuitate în antrenamente și meciuri, nu mai zicem de ultimii doi veniți, Selmani și Edgar. Ar trebui să fie alt tonus, să fie alt ritm și Dinamo să crească nivelul, înainte de finalul sezonului.

Kopic vs Stânga: Dinamo are astăzi un avantaj și pe banca de rezerve, Zeljko Kopic este un tehnician respectat, cu experiență la un nivel înalt, al cărui impact s-a simțit rapid și astăzi ar trebui să fim avantajați de prezența lui pe bancă, în detrimentul lui Florin Stângă, antrenorul oaspeților, un tehnician care a antrenat doar în eșaloanele inferioare și este antrenor interimar pe banca Petrolului. Cu 2 săptămâni de pregătire, ar trebui ca Dinamo să fie echipa mai pregătită astăzi.

Nu putem fi prezenți cu toții pe stadion, nu putem să cântăm împreună pentru Dinamo, acest lucru îl lăsăm pentru copiii care vor fi prezenți pe stadion. Noi vrem însă să trăim meciul alături de voi, de aceea vă așteptăm începând cu ora 20:15 pe canalul de Youtube Radio Dinamo1948 pentru duelul din această seară, în comentariu și analiza live.

Așa cum v-am obișnuit până acum, nu vom analiza fază cu fază, nu vom da imagini din timpul meciului, dar vom trăi meciul alături de voi și sperăm să ne bucurăm de un succes al echipei noastre. Dacă nu puteți fi prezenți pe stadion sau în sala Dinamo, va așteptăm alături de noi.

Totodată, de la 18:00, vă aștept să prefațăm duelul de pe ,,Arcul de Triumf” în direct la Playsport Live, emisiune moderată de Ioana Cosma.

Este o zi plină de Dinamo, avem zi de meci și vă așteptăm alături de noi la Playsport, dar și pe Radio Dinamo1948!

O singură voce, două culori

HAI DINAMO

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *