Suntem egalați după un final dramatic, am refuzat fotbalul în partea a doua thumbnail

Suntem egalați după un final dramatic, am refuzat fotbalul în partea a doua

Dinamo și Petrolul s-au întâlnit în această seară pe stadionul ,,Arcul de Triumf”, în ultimul meci al rundei secunde din play-out.

O victorie a lui Dinamo ar fi adus echipa noastră pe loc care asigura menținerea directă în prima ligă. Pentru acest meci, Zeljko Kopic a trimis în teren un 11 aproape de cel ideal, având toți jucătorii apți.

Dinamo (3-4-3): Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – Moura, Gnahore, Pavicic, Bordușanu – Milanov, Abdallah, Politic
Rezerve: Răilean, Gregorio, Selmani, Iglesias, Ilic, Neagu, Bani, D. Irimia, N. Roșu, Amzăr, Ie, C. Costin
Antrenor: Zeljko Kopic

Petrolul (4-2-3-1): Zima – D. Radu, Papp, Huja, Țicu – Seto, Hanca – Ișfan, Jair, Grozav – Berisha
Rezerve: Eșanu, Bălbărău, Garutti, Meijers, Dumitriu, Diomande, Jyry, M. Bratu, Musi, Răducan, Irobiso
Absent: Doua (accidentat)
Antrenor: Florin Stângă

Petrolul a început mai bine meciul, un start ezitant pentru echipa noastră, care s-a adaptat însă treptat și a preluat inițiativa după minutul 10, posesia a fost de partea echipei noastre și Dinamo a început să preseze. Jair l-a încercat pe Adnan cu un șut de la distanță, dar portarul nostru a fost la post. Apoi a fost o singură echipă în teren, Dinamo, dar care nu reușea să își creeze oportunități, duceam mingea în ultima treime, dar lipsea execuția, ultima pasă, un șut.

Echilibrul a fost rupt prin Gabriel Moura, care a reluat spectaculos din interiorul careului o centrare în mijloc și Dinamo deschidea scorul, în bucuria sutelor de copii prezenți pe stadion. 1-0 la pauză pentru Dinamo, care și-a creat în general ocazii în prim parte din faze fixe.

Dinamo Petrolul 01.04.2024

Dinamo Petrolul 01.04.2024 Dinamo Petrolul 01.04.2024

Dinamo Petrolul 01.04.2024

Dinamo Petrolul 01.04.2024 Golul marcat de Gabi Moura

Dinamo a fost o echipa mai reactivă în partea a doua, a renunțat la inițiativa și Petrolul a început să preseze. Petrolul a început să schimbe ofensiv, l-a introdus și pe Musi, Kopic a renunțat la Politic în minutul 60, dar era mult de jucat. Golubovic a avut o super intervenție în minutul 61, un șut în forță a lui Gicu Grozav din centrul careului, a salvat un gol că și făcut.

Dinamo a cedat de tot mijlocul terenului, Petrolul atacă de parcă era minutul 90, Pavicic și Milanov au fost înlocuiți cu Nelut Roșu și Dani Iglesias, dar Dinamo a jucat foarte slab în repriza a doua, ne-am aparat la 20 de metri de poarta noastră.

Diomande ne-a speriat în minutul 76, a reluat singur după un corner din dreapta, dar a trimis mult peste poartă. Edgar l-a înlocuit și pe Hakim în minutul 79, urmau 15 minute de apărare completă.

Același Adnan a respins o fază fixă periculoasă, a respins foarte bine, dar același Diomande nu a fost pe faza. Dinamo a suferit teribil în partea a doua, nu am jucat absolut nimic în repriza secundă.

În minutele de prelungiri am avut o faza dramatică, Petrolul a cerut penalty după o faza discutabilă, Musi a tras la poartă, dar a fost jenat de Amzar și câteva minute s-a judecat faza dacă se acordă penalty sau nu. După 10 minute de verificare, Fesnic a acordat lovitură de pedeapsa. Gicu Grozav a marcat și s-a făcut 1-1, dar Dinamo a refuzat fotbalul în repriza a doua și pierdem două puncte importante. Egalăm Craiova, dar suntem la un punct în spatele Iașiului și Voluntariului.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *