Egal nebun în prelungiri. 2 puncte irosite thumbnail

Egal nebun în prelungiri. 2 puncte irosite

Afișări 166

Pedepsiți de Comisia de Disciplină a FRF, dinamoviștii au avut contra celor de la Petrolul o galerie inedită. Pe Arcul de Triumf  au venit o mulțime de copii pentru a-i susține pe băieții lui Kopic. Pe teren, în etapa a doua din play-out-ul Superligii, antrenorul croat al roș-albilor a desenat o echipă cu un singur atacant veritabil, susținut de Milanov și de revenitul Dennis Politic.

Politic a avut și prima ocazie a partidei, după un sfert de oră de joc. A reluat însă slab, după o pasă a lui Bordușanu, de pe stânga. Patriche a urcat și el în careu la o lovitură liberă. A pus capul, în săritură cu un adversar, însă mingea s-a dus pe lângă poarta lui Zima. Nici Gnahore n-a avut mai mult succes, la o altă lovitură bătută de Milanov. Lovitura sa de cap a sfârșit în brațele goalkeeperului ploieștean. Mijlocașul dinamovist și-a luat inima în dinți și a tras de la 30 de metri, însă peste transversală.

Deschiderea scorului a picat în minutul 39. Mingea a mers pe traseul Bordușanu – Milanov, bulgarul a întors excelent, iar Moura, venit în centrul careului, a tras tare și l-a executat pe Zima. La ultima fază a reprizei, la un corner, Huja a trimis cu capul pe lângă poarta lui Golubovic. 1-0 la pauză.

Oaspeții au vrut să egaleze repede. Ișfan a prins o torpilă de la 18 metri, Golubovic a respins până la Hanca, dar fostul dinamovist n-a nimerit ținta. Golubovic a reușit parada etapei. S-a întins incredibil la șutul lui Grozav și a păstrat avantajul echipei sale pe tabelă. Abia intrat pe teren, fostul atacant al roș-albilor, Irobiso, a trimis la o palmă de vinclu. Se putea face 1-1 la o faza ciudată. Dumitriu a încercat o centrare la un clinci cu Moura, iar din devierea dinamovistului balonul s-a dus în transversală. La cornerul care a urmat, Jair, demarcat în mijlocul careului, a trimis cu capul peste.

Golubovic s-a mai remarcat o dată în minutul 87. A respins de lângă bară mingea expediată din lovitură liberă de Bratu. În ultimul minut al prelungirilor, la un duel Amzăr – Musi, oaspeții au cerut penalty. Jucătorii celor două echipe au așteptat minute în șir decizia din camera VAR. După 7 minute, centralul Feșnic s-a dus să vadă faza pe monitorul de la marginea terenului. Apoi a acordat lovitură de la 11 metri pentru oaspeți. Grozav a bătut și a adus egalarea.

După acest 1-1, Dinamo este penultima în play-out, cu 16 puncte. Etapa viitoare, pe 8 aprilie, Dinamo va juca la Galați, cu Oțelul.

DINAMO – PETROLUL PLOIEȘTI 1-1

Dinamo: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – Moura, Gnahore, Pavicic (68 N. Roșu), Bordușanu (59 Amzăr) – Milanov (68 Iglesias), Abdallah (78 Edgar Ie), Politic (59 Gregorio).

Petrolul: Zima – D. Radu (67 Dumitriu), Papp, Huja, Țicu – Seto (57 Diomande), Hanca (67 Irobiso) – Ișfan (57 Musi), Jair, Grozav – Berisha (80 Bratu).

Foto: GSP

Citește și

Ce salariu are Clotilde Armand la Primăria Sectorului 1

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *