Linii neconcludente nu doar la VAR! thumbnail

Linii neconcludente nu doar la VAR!

Dinamo a pierdut două puncte din cauza jocului din repriza secundă și a erorilor de arbitraj.

A fost offside, a fost fault la Homawoo, în nici un caz nu a fost gol valabil, la ultima fază care a făcut ca cele două puncte să zboare din contul lui Dinamo, pentru noi lucrurile sunt clare în acest sens, dar este doar una dintre cauze, o cauză care nu ține de jocul nostru.

Cauza care ține însă de noi, de modul în care am gestionat partida și care indirect a dus la egalare, a fost jocul oribil prestat în repriza secundă.

Dinamo a fost fricoasă după minutul 60, a jucat la trecerea timpului, s-a retras cu liniile mult prea aproape de careul nostru, nu a fost capabilă reacționeze atunci când cei de la Petrolul au pus în real pericol poarta noastră și doar Golubovic a făcut ca jocul se decidă  la ultima fază.

Nu putem schimba decizia arbitrului, dar TREBUIE schimbăm mentalitatea asta păguboasă de a ne retrage atunci când scorul este în favoarea noastră. Dacă jucăm cu frică, fotbalul ne va pedepsi.

La faza de final, cei din camera var nu au putut trage „linii concludente”, eroare majoră care ține de tehnică, dar liniile noastre defensive au fost concludente? Daca te aperi cu toată echipa în 25 de metrii de poarta ta, daca inviți adversarul peste tine, dacă nu ești capabil ții de minge, se poate întâmpla sistemul VAR afișeze mesaj de eroare.

Nu este încă pierdut nimic, diferența față de primul loc care asigura salvarea directă este de un singur punct, dar nu vom depăși acea diferență dacă jucăm fotbal doar 60 de minute, adversarii și fotbalul nu ne vor ierta.

HAI DINAMO!

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *