Noaptea minții: ,,Au vrut sa verifice CNP-urile prichindeilor” thumbnail

Noaptea minții: ,,Au vrut sa verifice CNP-urile prichindeilor”

Confruntarea dintre Dinamo București și Petrolul Ploiești s-a disputat cu copii în tribune.

Asta nu a însemnat că nu au fost probleme la intrarea pe stadion și Jandarmeria Română a ieșit încă o dată în evidență în sens negativ.

Andrei Nicolescu a dezvăluit un episod incredibil cu Jandarmeria la porțile de acces în stadion. Oficialul „câinilor roșii” spune că aceștia le-au cerut și copiilor sub 14 ani să își prezinte CNP-ul, deși nu au încă buletin.

„Jandameria îți poate impune anumite lucruri. Ieri a venit să controleze CNP-urile copiilor și m-am dus să vorbesc la intrare, să lămurim că nu au buletin copiii până în 14 ani. Au venit și pe lângă listele pe care le-au făcut, stăteau să vadă CNP-ul fiecărui copil în parte.

Au înțeles că trebuie să ia numele și CNP-ul însoțitorului, să verifice copii și după să le ofere accesul. Este puțin de râs, dar reflectă și modul foarte strict și primitiv în care Jandarmeria acționează uneori. Erau niște prichindei, îmi ajungeau până la mijloc și voiau să îi verifice punctual”, a spus Nicolescu la ,,Fanatik Superliga”.

Ce se întâmplă cu recursul? Dinamo nu a primit nici până astăzi motivarea din partea comisiei de disciplină, ceea ce înseamnă că nu poate depune recurs. Prin urmare, nu este nicio șansă ca zilele următoare să primim vreo veste în această privința, până când nu va există motivarea pe fond la decizia dictată de comisia de disciplină.

„În momentul în care a venit grupul de la CSA ne-au forțat să îi băgăm la buluc, să scape de problema de pe stradă. Sunt circumstanțe pe care o comisie trebuie să le aibă în vedere. S-au identificat cei care au produs evenimentele și au fost sancționați, li s-a dat interdicție.

De ce să sufere o comunitate întreagă pentru niște elemente. De ce spui că asta este măsura necesară, nu este măsura necesară. Ceea ce este important este că se putea lua măsura de a se suspenda acel sector”

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *