Bilete la Dinamo-Skjern thumbnail

Bilete la Dinamo-Skjern

Dinamo este la un pas de accederea în Final Four în European League.

După victoria de aseară din Danemarca, Dinamo a ajuns în faza sferturilor de finală, acolo unde ne așteaptă o altă echipa din Danemarca, Skjern.

Prima manșă se va juca pe 23 aprilie în București și astăzi au fost puse la vânzare biletele pentru duelul din sala Dinamo.  Biletele sunt la aceleași prețuri și aceleași categorii ca tot sezonul de EHF European League. Abonații vor avea posibilitatea să-și păstreze locuri. Mâine vor primi un email cu un link de plată. Prioritatea lor se încheie luni, 9 aprilie, la ora 12:00. După această dată, biletele neachiziționate de abonați vor fi puse în vânzare la liber! Biletele pot fi achiziționate accesând linkul de mai jos:

https://www.eventim.ro/ro/bilete/ehf-european-league-2023-2024-bucuresti-sala-de-joc-dinamo-1418846/performance.html

Dinamo a obținut biletele pentru faza următoare în European League și mai avem un singur pas până la Final Four.

Dinamo a făcut ieri un meci excelent în returul de la Silkeborg, un meci în care se anunța echilibru, dacă ne uităm la cotele partidei, dar ce nu anticipam noi, dar nici casele de pariuri, a fost prestația fabuloasă a lui Cupara în meciul de ieri. Efectiv a închis poarta și cele 15 intervenții din prima repriză cu siguranță reprezintă un record pentru acest sezon, cel puțin.

Practic, danezii au fost descumpăniți și demoralizați din primele 15 minute când Dinamo s-a instalat la conducere și a fost ulterior un tur de forță. Dinamo s-a impus și în Danemarca, așa cum anticipăm la emisiunea de ieri dimineață de la Radio Dinamo1948, astfel că se pare că turam motoarele la maxim fix în cel mai important moment.

Urmează Skjern, o altă echipă din Danemarca, mai slab clasată decât Silkeborg în sezonul regulat, dar care a avut un sezon european mai bun per total. Dinamo pornește drept favorită, dar calculele hartiei nu înseamnă nimic în această faza a competiției, când ai Final Four-ul atât de aproape.

Sunt convins că Sala Dinamo va fi un infern în prima manșă de la București, din 23 aprilie și vom trăi un moment magic alături de echipă, la Hamburg!

DINAMO: Cupara (22 intervenții / 47,83% eficiență), Cozmaciuc – Buguleț, Dedu 1, Racoțea, Negru, Cindric 2, Alex Pascual 3, Kukic 3, Kasparek, Rosta 6, Kuduz, Humet 4, Akimenko 7, Bokhan, Ali Zein 1.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *