Presiune suplimentară thumbnail

Presiune suplimentară

Rezultatul înregistrat ieri la Petrolul-Voluntari a șocat pe toată lumea, nu atât prin faptul că a câștigat Voluntari, dar maniera în care au obținut al doilea succes consecutiv în play-out.

Se pare că decizia de a-l aduce pe Florin Pîrvu la Voluntari a dat roade, un antrenor care ieri a avut un motiv în plus de răzbunare împotriva echipei care l-a demis acum câteva săptămâni. Surprinzător nu este faptul că au câștigat, dar maniera în care ilfovenii au obținut punctele puse în joc și este o confirmare a formei bune. Trei victorii la rând, dacă includem succesul cu Craiova din Cupă, astfel că presiunea se mută pe Dinamo pentru meciul de mâine seară, de la Galați.

Diferența de patru puncte poate fi redusă la un singur punct după meciul de mâine, astfel că nu s-a întâmplat nimic grav, dar rămâne amendamentul să câștigăm toate punctele puse în joc, în caz contrar, așa cum mulți au remarcat și dau dreptate, devine din ce în ce mai greu de crezut că putem mai mult decât obținerea unui loc de baraj pentru a continua lupta de supraviețuire.

Va fi un test foarte important mâine, un test de caracter, dar mai mult decât atât, un test de fotbal, deoarece observăm tot mai multe echipe care ridică nivelul și am vrea să fim și noi în această categorie.

Mâine vom afla mai mult, oricum lupta se pare că se va da până în ultima etapă, dar vreau să văd un Dinamo în creștere de formă, cu un joc mai elaborat, mai puțin fricos și echipa să fie pregătită să obțină toate punctele puse în joc!

HAI DINAMO

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *