Semnal de alarmă tras de Kopic thumbnail

Semnal de alarmă tras de Kopic

Afișări 8

Zeljko Kopic, conducătorul tehnic al echipei, a susținut ieri o conferință de presă înaintea meciului cu Oțelul Galați din etapa 3 a play-out-ului Superligii.

Antrenorul lui Dinamo a adus o veste îmbucurătoare pentru suporteri: echipa nu se confruntă cu nicio accidentare înaintea acestei partide. Cu toate acestea, a atras atenția asupra lipsei de respect față de echipă și a subliniat că Dinamo trebuie să facă față unor provocări considerabile.

Kopic consideră că echipa sa se află într-o poziție dificilă în lupta pentru a evita retrogradarea, din cauza sancțiunii primite în urma incidentelor din partida din martie împotriva UTA Arad.

„Am fost dezamăgiți după ultimul meci. Am primit gol la ultima fază, în ultimele secunde. A fost un moment nebunesc pentru toți, dar trebuie să acceptăm situația, ne pregătim pentru următorul meci.

Nu avem jucători accidentați, ne-am antrenat bine săptămâna aceasta. Avem o energie bună și vom da totul pentru un rezultat bun cu Oțelul. Jucătorii trebuie să înțeleagă că așteptările sunt foarte mari. Sper că totul va fi la cel mai înalt nivel și echipa va arăta mai bine.

Simt și eu că Dinamo nu este respectată asa cum trebuie, nu vreau să zic că cineva este împotriva noastră, dar simt că nu e ceva care se întâmplă peste noapte, tot ce a fost în ultimii ani. Nu simt respectul la care mă așteptam să îl primească și pe care îl merită Dinamo.

Dar totodată, trebuie să lucrăm, să facem clubul mai bun și, cu îmbunătățirile noastre, sper că toată lumea va arăta mai mult respect către Dinamo.

Când am venit în decembrie, cred că în meciul cu Oțelul pe stadion, au fost câteva sute de fani, toată perioada aceea a fost importantă să creăm o conexiune între fani și echipa, să simtă energia din teren, să simtă că vrem să dăm totul pentru echipa.

Fanii au fost importanți pentru victoriile de acasă, asta ne-a lipsit la ultimul meci, nu a fost aceiași atmosfera, această suspendare este o problemă mare pentru noi.

Vrei să câștigi în deplasare, dar victoriile de acasă îți dau stabilitate, oriunde mergem, este atmosfera apăsătoare, vrem să avem fanii alături de noi acasă.

Știm că fanii ne susțin, vor da totul pentru club, au demonstrat în perioadele grele ale clubului, dar pentru noi este momentan o mică problemă. Înțeleg că fanii vor să vadă Dinamo atacând 90 de minute, dar nu este mereu posibil”, a declarat Zeljko Kopic, la conferința de presă.

Citește și:

Simona Halep a primit un wild-card pentru turneul de tenis la Madrid: „Abia aștept”

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *