,,Nu mă interesează echipa adversă”! Dorinel Munteanu face apel la fanii gazdă thumbnail

,,Nu mă interesează echipa adversă”! Dorinel Munteanu face apel la fanii gazdă

Între Dorinel Munteanu și Dinamo nu pare niciun fel de dragoste.

Fostul jucător și antrenor al lui Dinamo, a vorbit despre meciul cu Dinamo în conferința de presă premergătoare partidei și a spus ceea ce cere de la jucătorii lui:

“Nu știu ce obiectiv are Dinamo, nici nu mă interesează echipa adversă, mă interesează randamentul jucătorilor noștri. Va fi un joc de care pe care, pentru că încă o dată, repet, cele trei puncte sunt cele mai importante pentru cele două echipe. Îmi doresc să fim la un nivel maxim, din toate punctele de vedre: mental, pentru că e un joc cu presiune foarte mare, fizic trebuie să investim foarte mult. Îmi doresc un joc agresiv, organizare foarte bună, și bineînțeles sper ca jucătorii noștri să se bucure și lumea care vine la stadion.”, a declarat Dorinel Munteanu inainte de meci.

Pentru că nu s-au dat foarte multe bilete din partea gazdelor pentru acest meci, în special în peluză, Dorinel Munteanu a făcut apel la fanii gălățeni, venind și cu o informație falsă printre altele:

“Fac un apel la suporterii noștri să vină în număr cât mai mare, să umplem stadionul, dar încă o dată repet, cu suporterii echipei Oțelul la stadion pentru că avem nevoie de suportul publicului.”

 “M-aș bucura să vină suporterii Oțelului Galați la stadion să umple stadionul, pentru că am informații că s-au făcut tot felul de presiuni de pe la București, de la suporterii echipei Dinamo, au spus șefii galeriilor ca să cumpere cât mai multe bilete. De aceea îmi doresc ca stadionul să se umple de suporterii echipei Oțelul, nu de suporterii echipei Dinamo. Cei de la Dinamo au locurile lor, cum am primit și noi locurile noastre la meciul cu Dinamo, așa că oțelarii să vină la stadion.”, a spus Dorinel Munteanu inainte de meci.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *