Mesajul lui Răzvan Zăvăleanu pentru jucători thumbnail

Mesajul lui Răzvan Zăvăleanu pentru jucători

Dinamo a pierdut partida cu Oțelul Galați, scor 1-0, într-un meci din cadrul etapei a 3-a din play-out-ul SuperLigii.

În urma acestui rezultat, formația din Ștefan cel Mare a rămas tot pe locul 15 în SuperLigă, loc direct retrogradabil, cu 16 puncte.

La finalul partidei, Răzvan Zăvăleanu, administratorul special al lui Dinamo, a declarat că jucătorii au salarii foarte bune, iar că echipa are un buget mult mai mare față de cei de la Oțelul Galați. Astfel, atât conducerea clubului, cât și suporterii se așteaptă la rezultate mult mai bune din partea lor.

”Nu chiar bine. Sunt destul de supărat. Am pierdut cum am pierdut. Mie nu mi s-a părut că a arătat foarte rău, vă spun sincer. Cred că am fost echipa care a controlat mai mult jocul.

Cred că a fost o anumită teamă în apărare. Jucătorii au fost mai reticenți și au așteptat să vadă ce se întâmplă. Jucătorii trebuiau să tragă mai tare, mai ales, că puteam profita de această situație.

Eu am speranțe că vom termina fără baraj acest campionat. Îmi este greu să vă spun. Lucrurile nu se întâmplă conform așteptărilor. Cât încă suntem acolo, eu sper. Sunt jucători cu salarii bune. Mă așteptam ca la salariile pe care le au, să fie performanțe mai bune.  La eforturile financiare care s-au făcut, jucătorii puteau face mai mult.”, a spus Răzvan Zăvăleanu la Fotbal Club.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *