Kopic, primele reacții după salvarea de la retrogradare! Ce a spus despre viitorul la Dinamo thumbnail

Kopic, primele reacții după salvarea de la retrogradare! Ce a spus despre viitorul la Dinamo

Dinamo s-a salvat de la retrogradare după returul de la Miercurea Ciuc, după un meci foarte slab, care a stârnit nemutlumirea fanilor dinamoviști.

Suporterii prezenți la Miercurea Ciuc i-au apostrofat pe jucători și de acum gândurile se îndreaptă către viitor, ce se va întâmpla la Dinamo? Zeljko Kopic a oferit primele impresii la finalul meciului:

„Am avut probleme în a menține posesia, adversarii au făcut pressing bun. În ultimele meciuri nu a fost ușor să ne menținem concentrarea, energia, îi înțeleg pe jucători. Eu sunt mulțumit de rezultatul final din acest baraj. Trebuie să fim fericiți, ne-am realizat obiectivul. Trebuie să vorbim despre tot ce s-a întâmplat și să evităm aceste situații în viitor, acest club nu merită asta.

Cred că am venit într-o situație foarte grea. Toată lumea trebuie să știe că Dinamo nu ar trebui să fie aici, a fost doar context. Și domnul Burcă e parte din acest succes, a contribuit, împreună cu staff-ul lui.

Pentru moment sunt mulțumit, trebuie să vedem cum facem un Dinamo mai bun. Nu e momentul să vorbesc despre rămânerea sau plecarea de la Dinamo”, a declarat Zeljko Kopic, la Prima Sport 1.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *