Dinamo vrea un prim transfer din Germania! thumbnail

Dinamo vrea un prim transfer din Germania!

Dinamo trebuie să se miște pe piața transferurilor, fiind una din puținele echipe din Liga I care nu a anunțat niciun transfer oficial până acum, deși 9 jucători au plecat, foarte probabil urmează și alții.

Până acum au fost doar zvonuri, se negociază cu Cătălin Cîrjan (DETALII AICI)  dar se pare că Dinamo este aproape de o primă mutare.

Darius Ghindovean (22 ani) ar putea fi primul transfer din această perioadă de mercato, conform GSP.  Acesta vine de la Munster, echipă din liga a treia germană, ce a promovat în Zweite la finalul sezonului trecut și evoluează pe postul de mijlocaș central. În stagiunea recent încheiată, Ghindovean nu a evoluat foarte mult pentru Munster, fiind mai degrabă rezervă.

Din această postură, a evoluat în opt partide, însă nu a bifat vreun gol sau pasă decisivă.

Din informațiile noastre, Ghindovean se antrenează cu Dinamo de la începutul pregătirii, dar nu este singurul jucător aflat în probe la Săftica, mai sunt câțiva tineri pe care Kopic îi testează în aceste zile, în care lotul nu este completat și probabil se va decide asupra lor în următoarele zile.

12 goluri și 8 pase de gol a avut Ghindovean în tricoul lui Munster în 44 de partide, în liga a treia și a patra

2 goluri și 3 assisturi a strâns în 33 de meciuri pentru MSV Duisburg în liga a treia din Germania

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *