Jumătate de drum! thumbnail

Jumătate de drum!

„Nu este sfârșitul, nu este nici măcar începutul sfârșitului, dar este cel mai probabil sfârșitul începutului”. ( Winston Churchill)

Cuvintele spuse de prim-ministrul Angliei, la finalul celei de a doua batalii de la El Alameinin, se pot aplica și în ceea ce privește această perioadă de transformări la Dinamo.

Cantonamentul de la Brașov ne-a adus multe noutăți, de la jucători experimentați cum ar fi Boateng sau Oprut, la jucători care arată potențial și de la care așteptăm confirme precum Răzvan Pașcalău,  Adrian Caragea sau Catalin Cirjan.

A fost o săptămână de pregătiri intense, axate foarte mult pe latura fizică, la finalul ei Dinamo a remizat în meciul de pregătire contra celor de la Unirea Slobozia.

Am văzut multe reacții și comentarii după acel meci, mulți căini au încercat anticipeze cum va arăta Dinamo în următorul sezon după concluziile pe care le-au tras în meciul de astăzi.

Genul acesta de abordare este total greșită. Astăzi am putut vedea la lucru câțiva dintre jucătorii noi, cei mai mulți dintre ei la PRIMUL meci pentru Dinamo în fața unui adversar de liga 1. Este normal nu existe relații de joc, este normal unii dintre ei încă aibă nevoie de adaptare, lucrurile astea nu vin peste noapte și nicicum de la primul meci.

Apoi suntem abia la jumătatea campaniei de transferuri pe care Dinamo dorește o realizeze în această fereastră de trnsferuri. Din discuțiile cu antrenorul lui Dinamo, din interviul pe care ni l-a acordat, am dedus Dinamo mai așteaptă cel puțin 5 -6 jucători. Concludem acum suntem la finalul primului cantonament și urmează unul mai lung și mai intens, așa se va întâmplă și în cazul transferurilor. Încă nu putem ne dăm seama cum „ arata” Dinamo când nu știm ce jucători vor veni în următoarea perioadă.

Vedem Dinamo se „transformă” sub ochii noștri, dar aceasta transformare nu se face peste noapte, de aceea avem nevoie de răbdare înainte de a ne „aruncaasupra concluziilor.

În final dori le mulțumesc din inimă partenerilor noștri de la Lake View pentru tot sprijinul acordat în acest cantonament, de asemenea domnului profesor Iliescu pentru a avut față de noi o grijă părintească, precum și celor din DDB Brașov pentru suport.

Perioada Brașov s-a terminat , urmează Slovenia!

HAI DINAMO!

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *