Dan Petrescu, pesimist înainte de startul campionatului thumbnail

Dan Petrescu, pesimist înainte de startul campionatului

Dan Petrescu a revenit în Superliga la echipa alături de care a câștigat 5 titluri de campion.

Așa cum ne-am obișnuit deja cu stilul lui, antrenorul clujenilor este mereu precaut și pesimist înainte de fiecare meci.

Dan Petrescu a participat la o conferință de presă în cadrul căreia a explicat cât de mult au afectat-o pe CFR Cluj plecările lui Karlo Muhar și Philip Otele, dar și despre meciul cu Dinamo.

De asemenea, antrenorul ardelenilor a susținut că echipa nu este la cel mai bun nivel din mai multe puncte de vedere în acest moment.

”Mă cunoașteți foarte bine. Mereu vreau mai mult. În momentul în care pierzi cei mai importanți marcatori, nu poți să fi fericit. Trebuie să înțeleg situația pentru bugetul clubului. Era clar că trebuia să se întâmple aceste lucruri. Trebuie să vindem jucători și să aducem alții mai buni. E clar că plecările lui Otele și Muhar contează. Mai avem nevoie de doi jucători de valoare nu doar care să umple golul.

Nu trebuie să fiu nici optimist, nici pesimist, ci realist. Nu suntem unde îmi doresc acum nici ca lot, nici ca tactică, nici ca nimic pentru că e greu. Au venit 10 jucători noi. Nu este ușor. Nu știu câți vor fi titulari. Echipa nu este unde vreau, dar cred că la toate echipele e la fel. Sper să am o surpriză plăcută mâine, dar sunt realist.”, a spus Dan Petrescu în conferința de presă.

Catalin Alexandru

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *