Promisiunea marcatorului: ,,Vom face un sezon bun!”! Dorinta lui Petru Neagu thumbnail

Promisiunea marcatorului: ,,Vom face un sezon bun!”! Dorinta lui Petru Neagu

Dinamo a remizat în deplasare la Sepsi, scor 1-1,  într-un meci ce face parte din etapa a treia a Superligii.

Petru Neagu a marcat în minutul 74 primul său gol în tricoul „câinilor”. Atacantul are încredere că Dinamo va face un sezon bun şi a declarat că îşi doreşte să ajungă la echipa naţională a Moldovei.

”Golul de debut e mereu ceva special. Am avut nevoie de minute şi de încredere în mine. Şi golul e bun acum pentru moralul meu.Eu eram gata, am avut o accidentare. Am încercat să mă folosesc de minutele pe care mi le-a dat antrenorul.

Dinamo e mereu ceva special. Am avut acel început dificil cu CFR Cluj. Avem un colectiv bun. Am încredere că vom face un sezon bun. Eu vreau să joc cât mai bine şi să ajung la echipa naţională (n.r. a Republicii Moldova)”, a spus Petru Neagu, la finalul meciului cu Sepsi.

,,La pauză le-am zis să jucăm fotbalul nostru, să jucăm mai mult între linii. Să avem curaj în ultima treime, în situațiile 1 contra 1. Lucrăm mult la organizarea ofensivă. Dar ai nevoie și de calitate individuală.

Sunt foarte fericit pentru Petru, că a reușit să marcheze. A arătat că are calitate și ne-a adus un punct important. Cred că vom mai aduce câțiva jucători. Vrem pe toate compartimentele. Cu cât e concurența mai mare, cu atât rezultatele sunt mai bune. Avem așteptări, toți din club vor să o facă pe Dinamo mai bună.

Avem câțiva jucători tineri, care vor primi minute. Eu mă bazez pe toți, toți sunt importanți”, a declarat Zeljko Kopic la finalul partidei.

Catalin Alexandru

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *