Concluziile lui Zeljko Kopic după ce Dinamo a ajuns pe podium! thumbnail

Concluziile lui Zeljko Kopic după ce Dinamo a ajuns pe podium!

Željko Kopić, antrenorul lui Dinamo, a analizat prestația echipei în cadrul conferinței de presă de după meci.

„Un meci greu împotriva unui adversar puternic, sunt mulțumit de mentalitatea echipei, de caracterul demonstrat, sunt mulțumit de cele trei puncte obținute. A fost un meci greu, Craiova are calitate, cu doi jucători mai puțin, a fost greu pentru noi să rezistăm, dar trebuie să dau credit jucătorilor, pentru energia pe care au avut-o, pentru lupta până la final, sunt mândru de acest lucru.

Am încercat să le dau niște sfaturi, să rămână compacți, să rămână în centru, pentru că vor veni centrări, dar atunci depinde de jucători. Mă bucur să aud că există apreciere, de la adversari, fani, am luptat pentru fanii noștri, e început de sezon, dar cred că arătăm îmbunătățiri în joc, în mentalitate, și astfel putem progresa. Încă e greu, ne așteaptă meciuri grele, dar suntem pe drumul cel bun.

Mentalitatea echipei e foarte importantă, ne aducem aminte de meciurile din sezonul trecut, când am primit goluri pe final, dar când construiești caracter, asta face diferența. Asta am discutat înainte de meci, asta am arătat pe teren până la urmă și sunt foarte mulțumit.

Nu vreau să vorbesc de cartonașe, dacă arbitrul așa a decis, nu vreau să discut despre arbitraj. Meciurile derby sunt grele, trebuie să fii motivat, tactic să fii pregătit, detaliile fac diferența. Am supraviețuit, asta e cel mai important.

Trebuie să revăd meciul să văd de ce am primit atâtea cartonașe, trebuie analizată fiecare fază în parte, nu pot să zic despre cartonașe acum.

Mentalitatea a fost schimbată încă din sezonul trecut, gândiți-vă la meciul cu UTA din sezonul trecut, a fost mult mai greu pentru toată lumea, trebuia să câștigăm pentru a putea rămâne în prima ligă, presiunea a fost uriașă. Sezonul acesta am îmbunătățit acest aspect.

Cred că în momentul de față multe echipe au șanse la play-off, suntem toți la 1-2 victorii distanță, dacă crezi că ai făcut ceva special, poți avea probleme. Trebuie să rămânem concentrați, să muncim în continuare și să îmbunătățim nivelul echipei.

Aștept transferuri, încercăm și sper să finalizăm ceva cât de curând.

E o presiune diferită să te bați la primele locuri, e un sentiment plăcut să te bați la primele locuri decât să fii în coada clasamentului. Presiunea o simți în fiecare zi, dar e diferită.

Vom vedea pentru meciul de miercuri, sunt fericit că jucăm cu Voluntari, știu că va fi un meci dificil, vor da totul, toată lumea vrea să învingă Dinamo. Vom pregăti meciul așa cum am făcut de fiecare dată, vom alinia cea mai bună echipă.”

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *