,,Credem în şansele noastre de a prinde play-off-ul” thumbnail

,,Credem în şansele noastre de a prinde play-off-ul”

Dennis Politic a avut un start bun de sezon și părea în pole-position să ajungă și la echipa națională.

Din păcate, s-a accidentat în meciul cu Poli Iași și îl vom revedea pe teren în luna septembrie, după pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale. Dennis spune că a trecut peste eșecul stagiunii trecute, este un start nou pentru Dinamo și atacantul dinamovist crede în șansele de a merge în play-off.

„În primul rând, nu ne mai raportăm la ce a fost sezonul trecut, sezonul ăsta este un nou start, am demonstrat că suntem o echipă foarte bună, am început sezonul foarte bine şi chiar credem în şansele noastre de a prinde play-off-ul sezonul acesta.

Lăsând la o parte ce s-a întâmplat în trecut, nu vrem să fim în aceeaşi situaţie, tocmai asta ne-a şi motivat. Noi sperîm cât de curând să ajungem în Europa, încercăm să aducem Dinamo acolo unde îi este locul şi cred că primul pas este s-o aducem din nou în play-off.

Unitatea grupului şi cred că au venit jucători cu o energie nouă şi suntem forte motivaţi la fiecare meci. Avem o atmosferă foarte bună în grup.

Încrederea e din ambele părţi, am simţit încredere din partea conducerii, antrenorului şi la rândul meu am încredere că putem să ne realizăm obiectivele pe care ni le-am propus atât pentru sezonul ăsta, cât şi în viitorul apropiat”, a spus Denis Politic pentru AS.ro

Catalin Alexandru

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *