Atenționarea lui Kopic după startul bun: ,,Toată lumea vede Dinamo dintr-o perspectivă diferită” thumbnail

Atenționarea lui Kopic după startul bun: ,,Toată lumea vede Dinamo dintr-o perspectivă diferită”

Dinamo a avut un început promițător de campionat, cu 16 goluri marcate în primele 8 etape, ceea ce arată un atac eficient.

Totuși, pe măsură ce campionatul progresează, adversarii vor începe să abordeze meciurile cu Dinamo cu mai multă atenție, după cum a remarcat și antrenorul Zeljko Kopic. Echipa trebuie să mențină acest ritm și, în același timp, să ridice nivelul jocului pentru a rămâne competitivă și pentru a-și păstra locul în primele 6 echipe.

Provocarea principală va fi gestionarea presiunii și adaptarea la tactica adversarilor care, cel mai probabil, vor pregăti meciurile împotriva lui Dinamo cu mai mare atenție, având în vedere rezultatele lor bune din startul campionatului.

,,Toată această abordare ofensivă începe din spate. Cred că în acest moment avem jucători care sunt defensiv stabili, suntem suficient de rapizi și putem apăra tranzițiile și putem să ne ridicăm linia defensivă puțin mai sus. De asemenea, când începem construcția de la fundași, suntem buni, suntem încrezători, iar atunci când jucătorii ofensivi știu că pot asuma mai multe riscuri, că putem trimite mai mulți jucători în atac, evident, suntem mai periculoși în fața porții.

Totul se rezumă la echilibrarea echipei, pentru că dacă ești dezechilibrat într-o parte a echipei, este imposibil să ai succes pe termen lung. Poți obține ceva pe termen scurt, dar pe termen lung e foarte greu. Cred că acum avem echilibrul corect în fiecare linie, iar acest lucru oferă mai multă stabilitate și mai multă libertate jucătorilor ofensivi să se exprime, să atace, și, în cele din urmă, ceea ce observ este că jucătorii se simt bine în acest moment.

Ei sunt foarte pozitivi și, cu această mentalitate, acest curaj, această atitudine, atunci când ajung în fața porții, poate că și sezonul trecut aveam ocazii, dar nu reușeam să marcăm la fel de eficient. Dar totul ține de încredere. Când un jucător are încredere, totul devine mai ușor și asta este ceea ce arătăm în acest sezon.

Dar acum și adversarii ne vor analiza, vor fi atenți la tot, iar noi trebuie să ne adaptăm, să ne îmbunătățim și să muncim în fiecare zi, pentru că acum simt că toată lumea vede Dinamo dintr-o perspectivă diferită. În opinia mea, sezonul trecut a fost despre salvarea echipei, acum este despre construirea încrederii și, de asemenea, despre performanță.”, a declarat Zeljko Kopic pentru Radio Dinamo1948.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *