Toată lumea vede Dinamo dintr-o altă perspectivă thumbnail

Toată lumea vede Dinamo dintr-o altă perspectivă

Gândurile, ușor-ușor, se îndreaptă către meciul cu Unirea Slobozia de vineri seara, pe stadionul „Arcul de Triumf”.

Este meciul de revenire în campionat, după o pauză de 10 zile pentru echipa noastră. Pentru alții, pauza a fost de două săptămâni, iar pentru Dinamo a fost chiar mai scurtă, având în vedere că 9 dintre jucători au fost convocați la echipele naționale.

Practic, odată cu meciul împotriva Universității Cluj, a luat sfârșit startul sezonului. Nu mai putem vorbi despre un început de campionat – suntem deja în plin sezon, iar lucrurile, treptat, se vor așeza. Echipele care joacă fotbal adevărat, nu doar așteaptă greșelile adversarilor, vor fi răsplătite, așa cum se întâmplă după pauza din septembrie.

Dinamo a fost una dintre surprizele plăcute ale primelor 8 etape, dar nu poți fi o surpriză la nesfârșit. La un moment dat, devii o certitudine, o echipă constantă, dacă reușești să te menții în frunte. De exemplu, Girona a fost o surpriză în Spania în primele luni, dar clasarea finală a confirmat un sezon excelent. Nu poți avea noroc 40 de meciuri.

Acum, Dinamo trebuie să confirme acest start bun, dar misiunea nu va fi ușoară. Zeljko Kopic a explicat foarte bine, în interviul acordat pentru Radio Dinamo1948, că Dinamo nu va mai fi tratată la fel de adversari. Semnalul a fost transmis. Acum, echipa noastră trebuie să ridice nivelul dacă vrea să rămână în top.

„Acum, și adversarii ne vor analiza mai atent, vor fi atenți la fiecare detaliu, iar noi trebuie să ne adaptăm, să ne îmbunătățim și să muncim din greu în fiecare zi, pentru că acum simt că toată lumea privește Dinamo dintr-o altă perspectivă. În opinia mea, sezonul trecut a fost despre salvarea echipei, dar acum este vorba despre construirea încrederii și despre performanță”, a declarat Kopic.

Este un mesaj realist din partea unui om care știe că este mult mai dificil să te menții în top decât să ajungi acolo. Pe termen scurt, multe echipe pot urca pe primele locuri, dar doar cele care merită cu adevărat rămân acolo. Va reuși Dinamo să fie o echipă de Top 6? Vineri seara, pe „Arcul de Triumf”, vom avea un nou test. Decisiv, nu, dar important, cu siguranță! La fel cum sunt toate meciurile.

Între timp, noi, suporterii, ne facem datoria și sunt convins că „Arcul de Triumf” va fi SOLD-OUT, spre deosebire de precedentul meci de campionat disputat acolo, când Dinamo nu a fost în prim-plan.

https://shop.dinamo1948.ro/pages/bilete

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *