S-au pus în vânzare biletele pentru meciul de vineri! thumbnail

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul de vineri!

Dinamo va întâlni vineri Unirea Slobozia, într-un meci în care victoria ne poate urca pe primele poziții în clasamentul superligii.

Programarea acestei partide nu a fost deloc mulțumitoare pentru dinamoviști, motivele țin de faptul avem foarte mulți jucători plecați la loturile naționale, fotbaliști care se vor alătura cel mai probabil joi sub comanda lui Kopic. Andrei Nicolescu a făcut o cerere oficială de mutare a acestui meci în altă zi, dar răspunsul nu a fost unul pozitiv.

În ciuda acestor probleme Dinamo pleacă cu prima șansă în fața unei nou promovate, mai ales într-un meci pe teren propriu acolo unde alb-roșii au obținut maximum de puncte în acest start de sezon.

„Acum și adversarii ne vor analiza, vor fi atenți la tot, iar noi trebuie să ne adaptăm, să ne îmbunătățim și să muncim în fiecare zi, pentru că acum simt că toată lumea vede Dinamo dintr-o perspectivă diferită. În opinia mea, sezonul trecut a fost despre salvarea echipei, acum este despre construirea încrederii și, de asemenea, despre performanță.”, a declarat Zeljko Kopic pentru Radio Dinamo1948.

Biletele pentru meciul dintre Dinamo și Unirea Slobozia, programat în etapa 9 a Superligii sunt acum disponibile ➡ https://shop.dinamo1948.ro/pages/bilete

Ionuț Zainea

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *