,,Dinamo trebuie să se bată acolo sus” thumbnail

,,Dinamo trebuie să se bată acolo sus”

„Dinamo se pregătește de duelul cu Oțelul Galați din campionat, un adevărat derby al clasamentului, între locurile 2 și 3.

Formația noastră are un punct mai puțin decât Oțelul, în acest moment fiind un podium inedit. Răzvan Patriche, căpitanul lui Dinamo, a vorbit despre parcursul echipei de până acum, dar și despre duelul cu Oțelul de mâine seară:

«Un meci foarte dificil, mai ales la ei acasă, nu au primit niciun gol pe teren propriu, o echipă bine organizată, foarte agresivă, va fi foarte dificil, dar în același timp și noi suntem pe un drum foarte bun.

Bineînțeles că trebuie să se teamă și ei de noi, avem un lot foarte bun, prin prisma rezultatelor pe care le-am avut în acest start de sezon, le vom pune probleme.

Sezonul trecut a trecut, a început un nou campionat, de ce e ireal? Dinamo trebuie să se bată acolo sus și anul acesta să fim acolo. Vom vedea pe parcurs, spun doar de noi, vrem să rămânem cât mai mult timp în fruntea clasamentului.

Poți avea un sezon foarte bun, apoi unul mai puțin bun, am început bine, sper să o ținem tot așa, vrem să venim cu punct sau puncte, dăm totul.

Contează să fie tot lotul disponibil, să ai și timp să pregătești meciul cu toți jucătorii, au contat și aceste aspecte, dar până la urmă a fost în regulă. Meciul cu Slobozia a adus trei puncte, asta contează, rezultatul final», a transmis Răzvan Patriche în cadrul conferinței de presă.”

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *