O dorință de revanșă thumbnail

O dorință de revanșă

Când mă gândesc la echipe din Superliga pe care nu le am deloc la inimă, recunosc, Botoșani este și ea acolo.

Nu am nimic cu orașul, cu jucătorii, în niciun caz cu Liviu Ciobotariu, pe care îl apreciez, dar recunosc, prin prisma finanțatorului lor, a politicianului mai nou, Valeriu Iftime, care, în decursul anilor, a avut o serie de declarații obraznice la adresa lui Dinamo, plus de asta, apropierea la limita legalității de FCSB, au făcut din moldoveni o echipă detestată. Nu doar de către mine, cred că sunt mulți dinamoviști în asentimentul meu.

Deși nu au fost niciodată o forță a campionatului, au fost odată în play-off întâmplător, Dinamo a suferit multe înfrângeri împotriva Botoșaniului, chiar au fost și două meciuri în care am primit patru goluri în duelurile cu ei.

Ultima confruntare directă trebuie să fie pentru unii dintre jucători un imbold în plus de a dori revanșa pentru ceea ce s-a întâmplat, pentru înfrângerea suferită, care, în acel moment, părea că ne duce cu un pas mai aproape de retrogradare.

Sunt sigur că Patriche, Adnan, Dennis și alții nu au uitat ce s-a întâmplat la Botoșani și vor trata acest meci cu maximă seriozitate, să fim noi cei care ne bucurăm la finalul partidei. Nu ura trebuie să ne definească, dragostea pentru Dinamo este elementul de bază, dar recunosc, când văd Botoșani, aș avea o bucurie în plus să se încheie duelurile cu ei în returul de la Botoșani și câțiva ani să nu ne mai vedem.

Mereu îmi doresc victoria, dar astăzi cu un mic plus… și nu cred că sunt singurul!

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *