Mesaj dur din partea unui lider al echipei: ,,Inacceptabil” thumbnail

Mesaj dur din partea unui lider al echipei: ,,Inacceptabil”

Dinamo a cedat neașteptat două puncte în finalul meciului cu Botoșani.

Dinamo a avut meciul în mână, dar după 2-0, am cedat inexplicabil, am evoluat slab și am fost pedepsiți în urma unor greșeli individuale. La finalu meciului, golgheterul lui Dinamo, ieșit la pauză accidentat (DETALII AICI), a vorbit despre egal și faptul că este inacceptabil că Dinamo să piardă două puncte pe teren propriu, după ce am avut avantaj de două goluri pe tabelă:

„Nu se poate întâmpla așa ceva pe teren propriu. Să conduci cu 2-0 și să primești două goluri, este inacceptabil. Nu știu ce s-a întâmplat. Nu am fost pe teren și nu am văzut golurile, totul s-a întâmplat foarte repede. Nu este un punct câștigat, pentru că noi am pierdut două puncte azi. Nu este în regulă să te relaxezi așa, campionatul acesta este prea echilibrat.

Ești întotdeauna fericit când marchezi, dar astăzi aveam nevoie de 3 puncte. Golul meu nu prea contează. Cel mai pozitiv lucru de astăzi este că Dennis s-a întors și că a marcat. Avem nevoie de el și de toți ceilalți jucători. Sunt fericit pentru el.

Am alunecat pe teren, gazonul este foarte prost. Din păcate, am încasat acel cartonaș galben, deci sunt dezamăgit și de mine, pentru că voiam să fiu alături de echipă săptămâna viitoare. Așa cum am spus, îl avem pe Dennis înapoi în echipă și avem nevoie de cele trei puncte în meciul următor.

Suntem pe podium, este un lucru bun, dar încă o dată, să joci cu Botoșani acasă, să ai 2-0, cu tot respectul pentru ei, să ai 20 de minute la dispoziție să te aperi, păi o faci. Nu știu ce le-a transmis antrenorul colegilor, am venit direct aici. Mâine vom analiza. Toți jucătorii sunt supărați, dezamăgiți.

Este un sezon nou, un Dinamo nou, noi jucători, o nouă echipă, staff nou. Jocul ăsta nu-mi aduce aminte de sezonul trecut, dar ne învață să fim modești. Urmează meciuri tari, știu că au o echipă bună (n.r. FCSB), dar nu am urmărit multe meciuri de-ale lor să văd cum joacă. Deocamdată, ne concentrăm pe următorul meci. Pentru fani este entuziasmant. Am auzit că se va juca pe un alt stadion, deci, suporteri mai mulți”, a declarat Selmani.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *