Ce transformare: Jucătorul lunii septembrie! thumbnail

Ce transformare: Jucătorul lunii septembrie!

Luna septembrie a ajuns la final și pe grupul de Facebook Radio Dinamo1948 ați fost invitați să votați cel mai bun jucător al lunii septembrie.

Luna septembrie nu a fost una plină în meciuri pentru echipa noastră, s-au jucat patru meciuri în total, Dinamo a pierdut o confruntare, cu Universitatea Cluj, am învins pe Unirea Slobozia și am remizat cu Botoșani și Oțelul. În total, 4 goluri marcate de echipa noastră, 5 puncte din 4 meciuri.

Decizia de a alege jucătorul lunii septembrie a fost una ușoară pentru fanii dinamoviști. Cu un scor demn de FSN, Astrit Selmani a obținut 92% dintre voturile exprimate pe grup și a fost desemnat jucătorul lunii septembrie. Selmani este golgheterul lui Dinamo cu 6 reușite, la care adăugăm și 4 pase de gol. În luna septembrie, deși jocul ofensiv a suferit puțin, Selmani și-a trecut în cont 2 goluri, dar și un assist.

Golgheterul lui Dinamo are parte de o transformare senzațională în această ediție de campionat. Dacă în sezonul trecut era poate cel mai contestat jucător, acum este poate cel mai apreciat fotbalist, și fără Selmani, Dinamo ar fi avut foarte mult de suferit.

Felicitări, Astrit!

Catalin Alexandru

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *