Fundaș central ratat de Dinamo: De ce nu a ajuns la echipa noastră thumbnail

Fundaș central ratat de Dinamo: De ce nu a ajuns la echipa noastră

În week-end, Dinamo părea aproape să anunțe un nou transfer, un lucru așteptat de fanii dinamoviști, mai ales în condițiile în care Dinamo are probleme de efectiv.

Andrei Nicolescu a explicat de ce transferul pe care îl anunța indirect sâmbătă, nu a mai ajuns la Dinamo și despre ce jucător era vorba:

„În toată perioada asta am căutat jucători cu care să întărim. Am ajuns la acord cu un jucător care duminică trebuia să se suie în avion. Cu Riza Durmisi nu a fost nimic. 

Este vorba despre Omar Rekik. Tatăl lui venea în București să îl asiste, însă a fost întors în ultima clipă de Hull City. Cu agenții închisesem de asemenea și din cauza aceasta a apărut acest anunț cu plecarea lui Amzăr.

Chiar în ziua aceea l-a sunat Hull City și i-a făcut o contraofertă. Nu prea se întâmplă acest lucru, dar nu apucase să semneze contractul. Noi avem documente legate de ofertă și acceptarea ofertei.Suporterii dinamoviști trebuie să înțeleagă faptul că noi eram pregătiți cu un transfer, dar sunt chestiuni pe care nu le putem controla”, a explicat Andrei Nicolescu pentru Fanatik.

„Noi l-am ales din alte 3-4 opțiuni și ne-am oprit la el. Ne-am asumat și acest risc să îl pierdem fiind un jucător foarte bun. Acum e foarte greu să mai reluăm negocierile cu ei.

Jucătorul a crescut la Hull City și și-a dorit foarte mult să joace acolo și a trecut astfel peste cuvântul pe care ni l-a dat. Va fi împrumutat la Maribor și după un an va merge în Championship.

A vorbit și Cătălin Cîrjan cu el, așa a început totul inițial, pentru că îl cunoștea de la academia lui Arsenal. În momentul în care s-a răzgândit nu a mai răspuns nimănui la telefon, nici măcar impresarilor”, a mai dezvăluit oficialul lui Dinamo pentru sursa mentionata.

CINE ESTE OMAR REKIK

Omar Rekik este un fundă central de 22 de ani, crescut în Germania la juniorii lui Hertha, care a făcut pasul ulterior la Academia lui Arsenal. În ultimii ani a evoluat pentru Sparta Rotterdam și Wigan în ligile inferioare din Anglia.

Catalin Alexandru

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *