Noi surprize pregătite pentru fanii dinamoviștii! Detalii importante thumbnail

Noi surprize pregătite pentru fanii dinamoviștii! Detalii importante

În direct la Radio Dinamo1948 a fost prezent Romeo Bănică, directorul de marketing al clubului Dinamo, care a oferit câteva detalii despre proiectele viitoare ale clubului Dinamo.

Fanii dinamoviști vor avea disponibile în shop-ul online mai multe produse oficiale ale clubului în curând, dar vor fi și alte surprize oferite, după cum a declarat în direct la Radio Dinamo1948:

,,Da, vom lansa o gamă nouă de produse în perioada următoare, înainte de meciul cu FCSB. Vom aduce articole noi în zona de accesorii, dar și în zona de îmbrăcăminte. De asemenea, pregătim câteva surprize pentru suporteri, atât la stadion, cât și în magazinul online.

Avem câteva proiecte în zona de marketing. De exemplu, urmează să vindem experiențe pentru fanii noștri la meciurile Dinamo. Părinții care doresc ca ai lor copii să intre de mână cu jucătorii vor putea să cumpere acest pachet de pe platforma noastră, selectând meciul dorit. De asemenea, copiii vor primi un kit complet de joc, iar părinții vor avea acces la meci și fotografii memorabile de la acest moment. Nu inventăm apa caldă – astfel de experiențe sunt oferite de multe cluburi din afară și unele chiar și din România.”, a spus Romeo Banică in direct la Radio Dinamo1948.

,,Aplicația este funcțională și are deja peste 12.000 de utilizatori. Încă lucrăm la îmbunătățirea ei și vrem să lansăm oficial în curând. Aplicația va integra și Dinamo TV, oferind un canal direct de comunicare între club și suporteri.”

,,Într-adevăr, încasările din publicitate au crescut, ceea ce este un lucru normal având în vedere procesul de consolidare prin care trece clubul. Am spus de mai multe ori, și eu, și colegii mei, că trebuie să facem lucrurile să arate mai bine și să creștem veniturile din această zonă. Sigur, întotdeauna este loc de mai bine. Mai avem un spațiu pe tricou pe care vrem să-l valorificăm, dar am fost mereu de părere că partenerul trebuie să se potrivească cu valorile clubului și să îndeplinească anumite cerințe financiare. Așa cum s-a menționat și într-un articol din ProSport, cifrele noastre arată bine, dar suntem convinși că putem să îmbunătățim și mai mult.”, a mai declarat directorul de marketing al clubului Dinamo.

,,Superbet ne-a ajutat enorm și în alte zone, cum ar fi awareness-ul și creșterea notorietății brandului Dinamo. Colaborarea cu Superbet ne-a adus un plus de vizibilitate și ne-a întărit poziția pe piață. Totodată, au apărut și alți parteneri comerciali care au contribuit la creșterea încasărilor din publicitate, iar contractul cu Superbet a completat perfect tricoul echipei.

Parteneriatul cu Superbet decurge excelent. În vară am semnat acest contract și, de atunci, am văzut multe activări și campanii care au implicat clubul nostru. În curând, Superbet va lansa și o campanie mare pe TV dedicată Dinamo, ceea ce este un pas important pentru vizibilitatea clubului. În plus, la meciurile de pe Arena Națională, Superbet va fi prezent cu multe activități în zona de divertisment, expoziții de tricouri vechi și trofee ale Superligii, totul pentru a crea o experiență cât mai atractivă pentru fani.”, a mai spus acesta.

,,Suntem implicați în mai multe proiecte de responsabilitate socială, colaborând cu diverse fundații. Nu am dorit să facem multă promovare pe această temă pentru că nu urmărim să obținem publicitate din astfel de acțiuni. Totuși, avem în plan un proiect de CSR foarte important, despre care nu pot dezvălui prea multe detalii momentan, dar va fi ceva semnificativ și va implica clubul Dinamo într-un mod deosebit.”

,,Da, pregătim lansarea Dinamo TV, un proiect susținut de partenerii noștri de la Superbet. Aceasta va fi o platformă dedicată fanilor noștri, unde vom difuza conținut exclusiv – de la meciurile echipelor de juniori până la interviuri și podcasturi. Încă lucrăm la detalii, dar estimăm că lansarea va avea loc în iarnă. Ne dorim ca Dinamo TV să fie la un standard ridicat, cu producții de calitate și conținut exclusiv, care să fie apreciat de suporteri.”

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *