Farul-DINAMO: Avem primul 11 trimis de Zeljko Kopic thumbnail

Farul-DINAMO: Avem primul 11 trimis de Zeljko Kopic

Dinamo se deplasează astăzi la Constanța cu gândul de a obține prima victorie în deplasare.

Nu va fi deloc simplu pentru Dinamo astăzi. Nu suntem în cea mai bună situație sportivă, și nu este vorba doar despre poziția din clasament ori forma sportivă, ci despre faptul că lotul este decimat, în special în zona defensivă.

Dinamo are probleme cu accidentările: Boateng și Homawoo nu pot fi utilizați, Opruț este suspendat pentru acest meci, iar la începutul săptămânii a plecat și Costin Amzăr. În atac, din păcate, ne prezentăm fără un vârf clasic, dar Dinamo a demonstrat reziliență pe tot parcursul sezonului și trebuie să facem asta din nou.

Dinamo întâlnește o echipă campioană în urmă cu două sezoane, care însă nu se află într-o formă bună, fiind mai aproape de zona retrogradării decât de primele locuri. Trei succese și trei partide pierdute reprezintă palmaresul dobrogenilor pe teren propriu în această ediție de campionat.

Dinamo revine la locul unde am obținut ultima victorie în deplasare în Superliga, în luna februarie. Suntem fără victorie în ultimele 13 deplasări din Superligă, interval în care am înregistrat șapte egaluri și șase înfrângeri.

Dinamo este în grafic pentru acest sezon, dar clasamentul se strânge, iar tot mai multe echipe vin din spate, în special cele cu pretenții care au avut un start ratat, dar care se pot apropia periculos dacă nu continuăm să adunăm puncte. Astăzi este o ocazie bună să obținem prima victorie în deplasare, mai ales că Farul nu mai este forța din ultimii ani, arătând multe vulnerabilități, iar Dinamo poate profita, chiar și cu aceste probleme.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiție internă de 29 de ori: de 14 ori au câștigat dobrogenii, de 8 ori s-au impus bucureștenii, iar 7 partide s-au terminat la egalitate.

Gheorghe Hagi (antrenor) vs. Dinamo în campionat: 22 de dueluri – 10 victorii Hagi, 4 remize și 8 înfrângeri.

AVEM PRIMUL 11 TRIMIS DE ZELJKO KOPIC:

Adnan- Sivis, Licsandru, Patriche, Costin- Eddy, Patrick, Cirjan- Bani, Milanov, Politic

Rezerve: Roșca, Stoian, Pascalau, Soro, Neagu, Caragea, Rotund, Mărginean

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *