Kopic mulțumit de egal, Hagi nemulțumit de arbitraj thumbnail

Kopic mulțumit de egal, Hagi nemulțumit de arbitraj

Zeljko Kopic a fost mulțumit după remiza obținută de Dinamo în confruntarea din deplasare cu Farul Constanța, scor 1-1.

„Am venit să jucăm fotbal și să obținem ceva din acest meci. Am avut 1-0, am avut ocazii importante. Nu am reușit să marcăm al doilea gol. Ei au făcut schimbări bune în a doua repriză, iar până la final ne mulțumim cu acest egal, cred că e un rezultat echitabil”.

„Adversarii au căutat oportunități de a marca, arbitrul a fost lângă, nu cred că trebuia dictat penalty. Oricine încearcă să își facă oportunități de a marca”, a mai spus Zeljko Kopic.

Urmează un derby mare cu FCSB. Respect FCSB-ul, respect ce fac ei, au atuurile lor. Noi vom pregăti meciul cât mai serios și vom încerca să câștigăm toate punctele.

Reprezintă România în cupele europene, dar noi avem motivele noastre pentru a pregăti cât se poate de bine meciul cu FCSB.”, a continuat antrenorul lui Dinamo.

Gica Hagi: ,,Eu zic că meritam victoria. Am avut multe ocazii. Am produs. Ei au început bine, știam că așa vor face. Apoi am făcut ce trebuia, mai ales în repriza a doua. Și în prima am făcut lucruri bune. Penalty-uri am avut nu știu câte. Ce să facem, trebuie să mergem înainte. Au avut șansă, s-a dat ceva la televizor? Eu cred că la Dican e împinsătură, l-a călcat clar. Mi-a zis arbitrul că Dican a împins.

Păi dacă a fost împins cum să împingă. Rămânem cu un gust amar. Am avut ocaziile noastre, trebuie să ne vedem de drum, să muncim și să avem mai mult noroc. Era bună o victorie, e o dezamăgire. De mâine ne uităm în fața și muncim.

Sperăm să jucăm mult mai bine, să avem mai multă șansă. Astăzi am fost bine contra unei echipe care se mișcă foarte bine, care face presiune în jumătatea advers. Mai avem mult d emuncă. Au venit mulți jucători care nu jucaseră înainte. Cred că jucătorii care au venit arată din ce în ce mai bine.

La meciul ăsta cei care au intrat de pe bancă au adus un plus, chiar Țîru, chiar Nedelcu. Mi-a plăcut Bălășa, știu ce poate. Sperăm ca după pauză să începem să producem și mai mult, chiar dacă jucăm cu Rapid”, a spus Gică Hagi, la Prima Sport.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *